Gündem Kerem Bürsin “İlgiye Hâlâ Alışamadım.”

Kerem Bürsin “İlgiye Hâlâ Alışamadım.”

09.04.2015 - 21:05 | Son Güncellenme:

Kanal D'nin sevilen dizisi Şeref Meselesi'nde Yiğit karakteri ile ününe ün katan Kerem Bursin ilgi alakadan çok korkutuğunu söyledi. Kendisine duyulan ilgi alakayı ilginç bulan Kerem Bursin bu sözleri ile hayranlarını çok şaşırttı.

Kerem Bürsin “İlgiye Hâlâ Alışamadım.”

Son dönemin popüler oyuncularından Kerem Bürsin, kendisine gösterilen ilgiye alışamadığını itiraf etti.

Haberin Devamı

Bürsin, “Bana olan ilgiyi ilginç buluyorum. Hâlâ alışamadım. Alışacağımı düşünmüyorum ama yaptığım işin sevilmesi güzel bir şey.” ifadelerini kullandı. Bürsin, meslektaşı Serenay Sarıkaya ile Mavi’nin gerçekleştirdiği 2015 ilkbahar-yaz reklam filminin ilk gösterimi sebebiyle basınla bir araya geldi. Reklamda şarkı söyleyen Sarıkaya ise şarkıcılıkta iddialı olmadığını söyledi. Sarıkaya, “Daha çok hobi olarak yapmaya çalışıyorum. İddiam yok ama arkadaşlarım rica edince bir şarkı söylerim.” diye konuştu.

Kerem Bursin Kimdir?
Hollywood-Türk yapımlarında İngilizce,Türkçe çift dille oyunculuk yapmaktadır.
Bürsin Kanal D ‘de yayınlanan “Güneşi Beklerken” adlı dizide aynı ismi paylaştığı “Kerem Sayer” ve yüzü deforme ikizi “Güneş Sayer” rolleriyle tanınmıştır. Çağan Irmak filmi Unutursam Fısılda’da müzisyen Erhan’ı canlandırdı.[5]Şeref Meselesi dizisinde “Yiğit Kılıç” karakterini canlandırmaktadır ve aynı karakterle “Ulan İstanbul” dizisinde konuk oyuncu olmuştur.Yapımcı Roger Corman’ın Sharktopus ve Palace of the Damned adlı televizyon filmlerinde, bazı bağımsız filmlerde ve kısa filmlerde rol aldı.
Bürsin, İskoçya (Edinburg), Endonezya (Medan, Cakarta), Birleşik Arap Emirlikleri (Abu Dabi, Dubai),Türkiye (Ankara,İstanbul), Malezya (Kuala Lumpur), ABD (Teksas, Boston, Los Angeles) gibi ülkelerde yaşadı.
1999’da on iki yaşındayken ailesiyle birlikte ABD’ye yerleşti.
Üniversite eğitimini oyunculuk üzerine alarak Emerson College’nin pazarlama iletişimi bölümünden mezun oldu. ABD genelindeki liseler arası tiyatro yarışmasında en iyi erkek oyuncu seçildi.[11] Güneşi Beklerken dizisindeki rol arkadaşı Hande Doğandemir ile Lipton reklamında oynadı ve Ocak 2015 ‘te ise Mavi Jeans’ın, reklam yüzü oldu.