Gündem Kısmetse Olur'da bu hafta kim elendi? - izle

Kısmetse Olur'da bu hafta kim elendi? - izle

12.06.2016 - 14:49 | Son Güncellenme:

Kanal D'nin büyük ilgiyle izlenen izdivaç programı Kısmetse Olur'da dün akşam eleme heyecanı vardı. Kısmetse Olur evinde haftanın SMS birincileri Nur Erkoç ve Eser West oldu. Evden kim elendi sorusunun yanıtı ise Turgay olmuş. İşte Kısmetse Olur hakkında tüm detaylar...

Kısmetse Olurda bu hafta kim elendi - izle

Kısmetse Olur'da bu hafta yarışmacıları büyük bir final sürprizi bekliyor! Merakla beklenen Kısmetse Olur 200.Bölüm (Halk Oylaması) Fragmanı yayınlandı. Birbirinden iddialı 8 kadın ve 8 erkek yarışmacısı ile hafta içi her gün izleyicilerle buluşan Kısmetse Olur adlı izdivaç programın hafta sonu büyük eleme gecesi bu akşam Kanal D'de seyirciyle buluşuyor. Kıyasıya mücadelenin yaşandığı programda yarışmacıların vermiş olduğu oylar ile hem gelinler hem de damatlar evinden elenmesi yönünde en çok oy alan yarışmacı veda ediyor!

Haberin Devamı

KISMETSE OLUR'DA KİM ELENDİ?

Kısmetse Olur evinde haftanın SMS birincileri Nur Erkoç ve Eser West oldu. Evden kim elendi sorusunun yanıtı muallaktaydı. Bir iddiaya göre giden isim Turgay olmuş bir başka iddiaya göre ise bu hafta kimse elenmemişti.

Kısmetse Olur yapımcıları yaptıkları eleme çekimini iptal ettiler. Bunun yerine Kıbrıs finali için geri sayımı başlattılar. Haftanın olayı da Adnan Kızıltaş'ın herşeyi ifşa eden ses kaydı oldu.

Kısmetse Olur evinde 12 Haziran pazar günü eleme adayları Batuhan ve Hande olacaktı. Sonunda da Hande elenecekti. Ancak bu çekimin iptal edildiği söyleniyor. Son dakikada yapım ekibi bir değişiklik yaptı 12 Haziran günü ekrana yeni bir çekim ile geldi.

Kısmetse Olurda bu hafta kim elendi - izle

KIBRIS FİNALİ İÇİN SMS OYLAMASI BAŞLATILDI

Skandallarla yürüyen Kısmetse Olur'un final yapma kararı aldığı söyleniyor. Bunun için de pazar günü eleme yerine Kısmetse Olur evinde final oylaması başlatılacak. İki hafta boyunda da SMS oylaması sürecek. Dediğimiz gibi bir son dakika değişikliği olmazsa Kısmetse Olur evinden bu hafta kimse elenmeyecek. Gong sesi final için çalacak.

Haberin Devamı

Kısmetse Olurda bu hafta kim elendi - izle


Kısmetse Olur yarışmasının finali Kıbrıs'da olacak. Yarışmayı birinci bitiren çift SMS oylamasından çıkacak.

GEÇTİĞİMİZ HAFTA KISMETSE OLUR'DA KİM ELENDİ?

Geçen haftanın SMS birincisi olan Tankut Denker'in bu hafta elenmesi şaşkınlık yarattı. Daniela ile flört eden Tankut Denker ona evlilik teklif etmiş ama 'evet' yanıtı alamamıştı.

Kısmetse Olur evinden elenen Tankut Denker uçak biletlerini alıp oğlu ile birlikte soluğu ABD'de aldı.

KISMETSE OLUR'A KİMLER KATILMIŞTI?

Daniela Tankut'un elenmesiyle şoka girerken yeni damat adayı da Mehtap için şok olmuştu. Zira Mehtap, Tankut elenince Ali Sundu gelir diye umutlanarak gözünü kapıya dikecek. Ancak gelen isim Ali Sundu değil...

Tankut Denker'in elenmesinin ardından eve giren yeni damat adayı ise Turgay Tepe oldu. 29 yaşında olduğunu belirten Turgay Tepe; Samsunlu ve İstanbul'da yaşıyor. İkizler burcu olan Turgay, bayan kuaförü...Yeni damat adayı Turgay elinde çiçeklerle Ceyda Kırıcı için eve girdi.