Gündem Kızlarım İçin 10. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kızlarım İçin 10. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

30.01.2018 - 10:06 | Son Güncellenme:

Kızlarım İçin 9. bölümü ile heyecan dolu bir bölümü geride bıraktı. Kanal D'nin büyük ilgi gören dizisi Kızlarım İçin yeni bölüme Yaşar'ın gerçeği öğrenmesi damga vurdu. Peki Kızlarım İçin 10. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kızlarım İçin 10. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı

Salı akşamları izleyicisini ekrana kilitleyen Kızlarım İçin yeni bölümüyle yine nefesleri kesti. Kızlarım İçin 9. bölümde Yaşar ölümle burun buruna geldi. Peki Kızlarım İçin 10. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

KIZLARIM İÇİN 10. BÖLÜM FRAGMANI

Haberin Devamı

Kızlarım İçin 10. yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizin içeriğinde yer alacak.

KIZLARIM İÇİN 9. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kızları için yaşayan bir babanın son çırpınışları... Önce çok güvendiği Tayfun’un bunca zaman ona yalan söylediğini, Sumru’ya aşık olduğunu öğrenir. Tayfun’a rest çekip tek başına mücadele etmeye başlar.

En sonundaysa Ayten’in sevgilisinin Zübeyir olduğunu öğrenir. Vicdanı bu sefer ona mani olmaz ve Zübeyir’i vurur. Ama Yaşar’ın çilesi henüz bitmemiştir. En beklenmedik anda en beklenmedik şekilde Yaşar ölümle burun buruna gelir.
Diğer tarafta Sumru her şeye rağmen onu bırakmayan Egemen ve Tayfun arasında kalmıştır. Kalbi ve aklı arasında... Sumru nikah masasında, ama kiminle?