Gündem Klasik otomobillerin bahar rallisi

Klasik otomobillerin bahar rallisi

22.04.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Mercedes-Benz Türk’ün ana sponsorluğunda gerçekleşen Klasik Otomobil Kulübü’nün geleneksel Bahar Rallisi’nin dördüncüsü Çırağan Palace Kempinski İstanbul’dan başladı.

Klasik otomobillerin bahar rallisi

Yarışa katılan 96 otomobilden 59’unda kadın pilot ve co-pilotlar yer aldı. Böylece Mercedes-Benz Bahar Rallisi 2018, geçen sene 56 olan kadın katılımcı rekorunu kırdı. Klasik otomobil tutkunlarını bir araya getiren Mercedes-Benz Bahar Rallisi 2018 kapsamında katılımcılar, iki günde İstanbul ve çevresinde 250 kilometrelik parkuru tamamlayacaklar.

Haberin Devamı

Nostalji rüzgârı

Mercedes-Benz Türk, 2015 yılından bu yana ana sponsorluğunu üstlendiği klasik otomobil Bahar Rallisi’ne bu yıl da sponsor oldu. Uluslararası klasmanda yer alan ve Dünya Klasik Araçlar Federasyonu (FIVA) B Grubu Etkinlik kategorisinde düzenlenen Mercedes-Benz Bahar Rallisi’ne aralarında otomotiv sektörünün önde gelen isimleri, klasik otomobil sahipleri ve koleksiyonerleri, müze sahipleri, sanatçılar ve iş dünyasından isimlerin bulunduğu Klasik Otomobil Kulübü üyeleri birbirinden özel otomobilleriyle katıldı. İstanbul yollarında nostalji rüzgârı estiren ralliyi izlemek isteyenler, Çırağan Palace Kempinski İstanbul önündeki ralli startına eşlik ettiler.

23 Nisan coşkusu

Mercedes-Benz Türk Otomobil Grubu İcra Kurulu Üyesi Şükrü Bekdikhan, “Mercedes-Benz Bahar Rallisi sayesinde tüm nesilleri bir araya getirerek coşkulu bir buluşma yaşıyoruz. Her yıl 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusuyla birleştirdiğimiz Mercedes-Benz Bahar Rallisi etkinliğinde bu yıl da tüm katılımcılara başarılar diliyoruz” dedi.