Gündem Koca Koca Yalanlar 10. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Koca Koca Yalanlar 10. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

08.10.2018 - 09:43 | Son Güncellenme:

Koca Koca Yalanlar 9. bölümüyle ekranlara geldi. Kanal D'in sevilen dizisi Koca Koca Yalanlar yeni bölümde büyük bir oyunun düzenlenmesi izleyenleri oldukça şaşırttı. Peki Koca Koca Yalanlar 10. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Koca Koca Yalanlar 10. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı

Koca Koca Yalanlar 9. yeni bölümü ile bu akşam ekrana geldi. Sevilen dizinin yeni bölümüne Şahin'in bir kez daha baba olacağını öğrenmesi damga vurdu. Peki Koca Koca Yalanlar 10. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

KOCA KOCA YALANLAR 9. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Haberin Devamı

Koca Koca Yalanlar 9. bölümde Şahin bir kez daha baba olacağını öğreniyor. Ahmet'in aramalarından cesaret bulan Müjgan onu sevdiğini anlar ve Ahmet'in yolunu tutar. Sude, Müjgan'ı görür görmez ona bir oyun oynamak ister ve üzerine hemen bir bornoz geçirir. Müjgan Sude'yi o halde görünce şoke olur.

Müjgân, Ahmet’i hâlâ unutamadığını anlayıp, Ahmet’ten gelen aramalardan da cesaretlenerek Ahmet’in evine gider. Müjgân’ı Ahmet’in evine yaklaşırken gören Sude ise üstüne bornoz geçirir, Müjgân’ı kapıda karşılar ve Ahmet’in içeride uyuduğunu söyleyerek Müjgân’a beklenmedik bir anda bir darbe daha vurur. Müjgan darmaduman olmuş, kendini temizliğe ve yiyip içmeye vermiştir. Onun moralini toparlama görevi ise yine Canan ve Nilgün’e düşmektedir.

Haberin Devamı

KOCA KOCA YALANLAR 9. BÖLÜM FRAGMANI

KOCA KOCA YALANLAR 10. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Koca Koca Yalanlar 10. yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizin içeriğinde yer alacak.