Gündem Koca Koca Yalanlar final bölümünde neler oldu?

Koca Koca Yalanlar final bölümünde neler oldu?

31.10.2018 - 10:23 | Son Güncellenme:

Koca Koca Yalanlar 12. bölümüyle dün akşam ekrana veda etti. Kanal D'nin sevilen dizisi Koca Koca Yalanlar finalinde neler yaşandı? Ahmet ve Müjgan'ın arası düzeldi mi? Sürpriz gelişmelerin yaşandığı Koca Koca Yalanlar 12. bölümünde(final) yaşananlar...

Koca Koca Yalanlar final bölümünde neler oldu

Dün akşam son bölümüyle ekrana gelen Koca Koca Yalanlar final bölümünde heyecan dolu dakikalar yaşandı. Güçlü oyuncu kadrosuyla ve dikkat çeken konusuyla izleyiciye keyifli anlar yaşatan Koca Koca Yalanlar dizisi ardında güzel bir izlenim bıraktı.

Haberin Devamı

KOCA KOCA YALANLAR FİNAL BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Koca Koca Yalanlar 12. Bölümde Sude ile Ahmet, nikah masasına oturmaya hazırlanıyor; herkesi sürpriz bir gelişme bekliyor!
Ahmet'in geri dönem çabalarına karşılık vermeyen Müjgan, onu hayatından tamamen çıkarmaya karar verir. Bunun için Erdem ile birlikte olduğunu söyleyen Müjgan, eski kocası Ahmet'in karşısına çıkar. Ahmet, gördüğü manzara karşısında oldukça üzgündür. Ne diyeceğini bilemez ve öylece çekip gider.

Ahmet'i nikah masasına oturtmaya çalışan Sude, yeni planlarını devreye sokar. Sude, bu kez her zamankinden daha fazla amacına yaklaşmıştır. Öte yandan Nilgün'ün boşanmak istediği Şahin, kendisini oldukça çaresiz hisseder. Şahin'in tüm mal varlığını üzerine geçiren Nilgün, tüm barışma isteklerini geri çevirir. Şahin, Nilgün ikna etmenin yollarını aramaya başlar.

Haberin Devamı

Osman'ın, Şahin'in tüm çapınlıklarına kayıtsız kalması Canan'ı evlenmekten vazgeçirir. Osman, delicesine aşık olduğu Canan'ın gönlünü kazanmak için her şeyi deneyecektir. İkilinin nikah masasına oturabilmesi için tüm arkadaşları da seferber olur.