Gündem Koca Koca Yalanlar yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? 10. bölüm fragmanı...

Koca Koca Yalanlar yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? 10. bölüm fragmanı...

15.10.2018 - 10:31 | Son Güncellenme:

Kanal D'nin kısa sürede büyük bir ilgi çeken yeni dizisi Koca Koca Yalanlar, 10. yeni bölümüyle ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Sevilen dizi ile ilgili önemli bir gelişme yaşandı ve dizinin yayın günü değişti. Peki Koca Koca Yalanlar yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Koca Koca Yalanlar yeni bölüm ne zaman yayınlanacak 10. bölüm fragmanı...

Koca Koca Yalanlar dizisi 10. yeni bölüm fragmanları yayınlandı. Kanal D ekranında yayınlanan sevilen dizi Koca Koca Yalanlar 10. yeni bölümde Müjgan'ın pahalı diye kızına lmadığı elbiseyi alan Sude anne ve kızı birbirine düşürmeye çalışır ve amacına ulaşır. Babasının evine yerleşen Ilgaz annesinden uzaklaşışır Müjgan ise yaşananlardan dolayı kızının kendisinden uzaklaşmasını kabullenemez.

Haberin Devamı

KOCA KOCA YALANLAR 10. BÖLÜM FRAGMANI

KOCA KOCA YALANLAR DİZİSİ 10. YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Sude, pahalı olduğu için Müjgan’ın almadığı elbiseyi Ilgaz’a alarak anne ile kızın arasını bozmayı başarır. Ilgaz’la Müjgan kavga eder ve Ilgaz babasının evine yerleşir. Müjgan, Ilgaz’ın ergenlik inatlaşmalarını anlayışla karşılasa da kızının kendisinden uzaklaşmasına çok üzülmektedir.

Diğer taraftan Gülüç aile bireylerinin cep telefonları, yılların alışkanlığı ile kurulmuş, Müjgan’la Ahmet’in evlilik yıldönümlerini hatırlatmak için dört bir taraftan çalmaktadır.

KOCA KOCA YALANLAR DİZİSİ NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Koca Koca Yalanlar dizisi 10. yeni bölüm fragmanları yayınlandı. Yayın günü değişen dizi 10. bölümü ile bundan böyle Salı akşamları ekrana gelecek.

Haberin Devamı

KOCA KOCA YALANLAR 10. BÖLÜM 2. FRAGMANI