Gündem Köpeklerin saldırısına uğradı! 2 yaşındaki Asaf'tan kahreden haber

Köpeklerin saldırısına uğradı! 2 yaşındaki Asaf'tan kahreden haber

30.06.2022 - 14:51 | Son Güncellenme:

Ağrı’da köpeklerin saldırısına uğrayan 2 yaşındaki çocuk, 15 gündür verdiği yaşam mücadelesini kaybetti.

Köpeklerin saldırısına uğradı 2 yaşındaki Asaftan kahreden haber

Ağrı’nın Patnos ilçesine bağlı Akdilek köyünde köpeklerin saldırısına uğrayan Ali Asaf Aktekin, çevredekilerin yardımıyla köpek sürüsünden kurtarılarak Patnos Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Haberin Devamı

YAŞAM MÜCADELESİNİ KAYBETTİ

Hayati tehlikesi bulunan minik Asaf, burada yapılan müdahalenin ardından Trabzon’a sevk edildi. Buradan Van Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edilen minik Asaf, 15 gündür verdiği yaşam mücadelesini kaybetti.

TOPRAĞA VERİLDİ

Küçük çocuğun cenazesi Akdilek köyünde toprağa verildi.

BİNGÖL'DE DE KÖPEK SALDIRISI

Geçtiğimiz günlerde Bingöl merkezde arkadaşlarıyla erik toplamaya giden 6 yaşındaki Osman Tunç’a da 7 başıboş köpek saldırdı. Çevredekiler tarafından kurtarılan küçük çocuk, baldırından ve sırtından çeşitli yaralar aldı.

Olay, merkeze bağlı İnalı Mahallesi Uğurlu Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, arkadaşlarıyla evinin yakınındaki bir bölgeye erik toplamaya giden 6 yaşındaki Osman Tunç’a başıboş köpekler saldırdı. Köpeklerin saldırısını gören çevredeki kadınlar, küçük çocuğu imdadına yetişti.

Haberin Devamı

Ailesine haber verilmesi üzerine hastaneye kaldırılan küçük çocuk, baldırından ve sırtından köpeklerin saldırması sonucu yaralandı.

Öte yandan, geçtiğimiz 26 Mayıs’ta yine İnalı Mahallesi’nde başıboş 4 köpek, 7 yaşındaki bir çocuğa daha saldırıp kalçasından ve bacaklarından yaralamıştı.

Köpeklerin saldırısına uğradı 2 yaşındaki Asaftan kahreden haber