Gündem KPSS/1 kadro ve pozisyonlar | ÖSYM KPSS tercihleri nasıl yapılır?

KPSS/1 kadro ve pozisyonlar | ÖSYM KPSS tercihleri nasıl yapılır?

25.07.2020 - 10:52 | Son Güncellenme:

KPSS tercih işlemleri başladı. ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Halis Aygün KPSS/1 kadro ve pozisyonlarını da duyurdu. Peki, KPSS tercihleri nasıl yapılır, tercihler için son gün ne zaman? İşte KPSS-2020/1 tercih işlemleri ile ilgili ayrıntılar.

KPSS/1 kadro ve pozisyonlar | ÖSYM KPSS tercihleri nasıl yapılır

ÖLÇME, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanı Prof. Dr. Halis Aygün, KPSS-2020/1 bazı kamu kurum ve kuruluşlarının kadro ve pozisyonlarına tercih işlemlerinin 23 Temmuz- 4 Ağustos tarihlerinde yapılabileceğini duyurdu.

Haberin Devamı

ÖSYM Başkanı Aygün, Twitter'daki hesabından yaptığı açıklamada, "Değerli adaylarımız, KPSS-2020/1 bazı kamu kurum ve kuruluşlarının kadro ve pozisyonlarına tercih işlemlerini başlatıyoruz. Tercihlerinizi 23 Temmuz- 4 Ağustos tarihlerinde 'http://ais.osym.gov.tr' adresimizden yapabilirsiniz. Tercihlerinizin hayırlı olmasını dilerim" dedi.

Tercihleri yaparken dikkat edilmesi gereken noktalardan birisi de 'Aranan Nitlik Kodları'. Tercihler belirlenmeden önce sistemde kayıtlı mezun olunan alan/program bilgisi mezun olunan alan/program tablolarından kontrol edilmelidir.

KPSS KADRO VE POZİYONLAR İÇİN TIKLAYINIZ

TERCİH YAPMAK İÇİN TIKLAYINIZ