Gündem Kurbanlarını reklam vererek buluyorlar! Büyük vicdansızlık

Kurbanlarını reklam vererek buluyorlar! Büyük vicdansızlık

02.11.2023 - 15:30 | Son Güncellenme:

Dolandırıcılar şimdi de gözünü depremzedelere dikti. 11 Şubat Kahramanmaraş depremleri sonrası hasar alan iş yerini yeniden açmak için mobilya sipariş ettiği sahte hesap tarafından dolandırılan A.Ş, “Depremzede olduğumuz bile bile bunu yaptılar” dedi.

Kurbanlarını reklam vererek buluyorlar Büyük vicdansızlık

Kahramanmaraş’ta güzellik salonu işleten A.Ş’nın iş yeri 11 Şubat depremlerinde hasar aldı. depremin ardından mali sıkıntıya düşen A.Ş büyük zorluklarla iş yerinin tadilatını yaptırdı. İş yerinin içindeki eşyaları da zarar gören A.Ş, Instagram üzerinden reklam yapan bir mobilya firmasıyla iletişime geçti. İstediği mobilyaların siparişini veren A.Ş, ödemesini de önden yaptı.

Haberin Devamı

Mobilya firması A.Ş’ya iki gün sonra iletişime geçeceklerini söyledi. İki gün sonra firmayı arayan A.Ş, kimseye ulaşamadı. Firmanın kendisini engellediğini gören A.Ş savcılığa giderek suç duyurusunda bulundu.

“DEPREMZEDE OLDUĞUMUZU BİLE BİLE DOLANDIRDILAR”

A.Ş, savcılığa verdiği suç duyurusu dilekçesinde firmaya 4 bin lira para verdiğini, ancak daha sonra kendilerine ulaşamadığını söyledi. A.Ş, dolandırıcıların Kahramanmaraş’ta mobilya satan başka bir firmanın adına sahte hesap açarak insanları dolandırdığını söyleyerek, “İsmini kopyaladıkları firmaya bunlarla ilgili çok fazla şikayet gitmiş. Kendileri ile iletişime geçtik. Onlar da bu şahıslarla ilgili suç duyurusunda bulunduklarını söylediler. Depremzede olduğumuzu bile bile bunu yaptılar” dedi.