Gündem Kurtlar Vadisi Pusu yeni sezon ne zaman başlayacak?

Kurtlar Vadisi Pusu yeni sezon ne zaman başlayacak?

22.09.2016 - 14:18 | Son Güncellenme:

Geçtiğimiz sezon Kanal D ekranında yayınlanan Kurtlar Vadisi Pusu yeni sezon için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Reyting rekorları kıran dizi Kurtlar Vadisi Pusu 13 yıldır ekranlara geliyor. Başrollerinde Necati Şaşmaz, Defne Samyeli, Cahit Kayaoğlu gibi usta isimlerin yer aldığı Kurtlar Vadisi Pusu Eylül ayında ekranlara gelmeye hazırlanıyor.

Kurtlar Vadisi Pusu yeni sezon ne zaman başlayacak

Kurtlar Vadisi Pusu yeni sezon için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Türk Televizyonlarının en uzun soluklu dizisi olma özelliği taşıyan Kurtlar Vadisi Pusu yeni sezon ne zaman başlayacak sorusu izleyenleri tarafından merak edilmeye başlandı. Kanal D ekranında yayınlanan sevilen dizi hakkında Pana Film daha önce açıklama yapmış ve Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin Kanal D ekranında yayınlanmayacağını açıklamıştı. Peki Kurtlar Vadisi Pusu hangi kanalda ekrana gelecek.

Haberin Devamı

Kurtlar Vadisi Pusu Kanal D ekranında yayınlanmaya devam edecek. Eylül ayı içerisinde ekranlara yeni sezon ile gelecek olan dizi Kurtlar Vadisi Pusu kadrosuna kattığı yeni isimler ile de adından söz ettireceğe benziyor.

Kurtlar Vadisi Pusu'ya Arka Sokaklar'dan transfer

Kurtlar Vadisi Pusu'dan flaş transfer. Türk televizyonlarının efsane dizisi Kurtlar Vadisi Pusu, geçtiğimiz yıllarda Arka Sokaklar'da rol alan Uğur Pektaş'ı dizinin kadrosuna kattı.

Kurtlar Vadisi Pusu yeni sezon ne zaman başlayacak

Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını üstlendiği Survivor'da şampiyon olduktan sonra ünlenen Uğur Pektaş, 'Arka Sokaklar' dizisinde 'Murat Komiser' karakterine hayat vermişti. 2008 yılında Gamze Özçelik'le hayatını birleştiren Pektaş, yeni sezonda 'Kurtlar Vadisi Pusu'nun kadrosuna dahil oldu.

Haberin Devamı

Yakışıklı oyuncunun, Gürkan Uygun'un diziden ayrılmasının ardından boşluğu bir türlü doldurulamayan 'Memati'nin tahtına kurulacağı konuşuluyor.

Dizide 'Polat Alemdar'ın en has adamlarından biri olacağı öğrenilen Pektaş'ın, diziye nasıl bir renk katacağı şimdiden merak konusu oldu.