Gündem Leyla Bilginel kimdir? Leyla Bilginel nerede yaşıyor?

Leyla Bilginel kimdir? Leyla Bilginel nerede yaşıyor?

14.03.2019 - 09:49 | Son Güncellenme:

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan Leyla Bilginel çeşitli dizi ve filmlerde de yer almıştır. Çocuğu ile birlikte yurt dışına yerleşen Leyla Bilginel nerede yaşıyor? İşte Leyla Bilginel ile ilgili merak edilenler...

Leyla Bilginel kimdir Leyla Bilginel nerede yaşıyor

Leyla Bilginel, 21 Aralık 1977 tarihinde Ankara'da doğdu. Ankara Hacettepe Üniversitesi İşletme bölümünü bitirdi. Leyla Bilginel, 2007 yılında ABD'de New York'ta bir sperm bankasından aldığı spermle hamile kalarak, bu şekilde bebek dünyaya getiren ilk Türk olmuştur. Oğlunun adı Serkan Kayra'dır.

Haberin Devamı

Haber spikeri olarak iş yaşamına başladı. İki yıl yaptıktan sonra bıraktı. Ankara'da Hacettepe Üniversitesi İşletme bölümünde okurken, iki yıl devlet tiyatrolarından oyunculuk eğitimi de aldı. Ardından önce reklam filmleri, katalog çekimleri derken oyunculuğa başlamış oldu. Çeşitli dizi filmlerde görev aldı.

Tayland'ın Phuket şehrine yerleşti. Bir süre önce Tayland’da sivrisinek ısırması sonucu Dang Humması’na yakalanmıştı. Türkiye'ye tedavi için dönen Leyla Bilginel'in sağlık durumu şu anda iyi.