Gündem AK Parti programına silahlı saldırı! Siyasilerden peş peşe tepkiler

AK Parti programına silahlı saldırı! Siyasilerden peş peşe tepkiler

10.02.2024 - 18:36 | Son Güncellenme:

AK Parti Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı Aziz Yeniay'ın seçim çalışması sırasında düzenlenen silahlı saldırıda 1 kişi yaralandı. Siyasilerden peş peşe tepkiler geldi.

AK Parti programına silahlı saldırı Siyasilerden peş peşe tepkiler

AK Parti Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı Aziz Yeniay'ın seçim çalışması sırasında düzenlenen silahlı saldırıda 1 kişi yaralandı. Siyasilerden peş peşe tepkiler geldi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN

CUMHURBAŞKANI YARDIMCISI CEVDET YILMAZ

TBMM BAŞKANI NUMAN KURTULMUŞ

Haberin Devamı
İÇİŞLERİ BAKANI ALİ YERLİKAYA

ULAŞTIRMA VE ALTYAPI BAKANI URALOĞLU

ADALET BAKANI YILMAZ TUNÇ

Haberin Devamı
AK PARTİ SÖZCÜSÜ ÖMER ÇELİK

Hepimize geçmiş olsun. En önemli konulardan bir tanesi seçim güvenliği. Yaralı vatandaşımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Emniyetimiz işin başındadır. Türkiye her zaman olduğu gibi sokakları güvenli bir şekilde bu seçim sürecini de başarıyla tamamlayacaktır. Bundan hiçbir şüphe yoktur. Türkiye'nin demokrasisi sağlamdır. Son derece üzüntülüyüz. Şundan hiçkimsenin kuşkusu olmasın sokaklarda meydanlarda seçim çalışmaları en güvenli şekilde yapılmaya devam edecektir. Emniyet güçlerinin çalışmalarının tamamlanması lazım. Emniyet güçlerinin çalışmasını bekleyelim. Türkiye güvenli bir ülkedir.

BAKAN GÖKTAŞ

ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANI VEDAT IŞIKHAN

Haberin Devamı
TARIM VE ORMAN BAKANI İBRAHİM YUMAKLI

TİCARET BAKANI ÖMER BOLAT

ENERJİ VE TABİİ KAYNAKLAR BAKANI ALPARSLAN BAYRAKTAR

Haberin Devamı
MURAT KURUM

Saldırıyı kınayan Kurum, "Küçükçekmece Belediye Başkan Adayımız Aziz Yeniay; seçim çalışması yaptığı sırada, Mardinli hemşehrilerimizin olduğu bir derneğe yapmış olduğu ziyarette, uzun namlulu silahlarla saldırıya uğramıştır. Yaralı vatandaşlarımız var. Allahtan şifalar diliyorum. Başta Aziz Başkanımız olmak üzere, tüm İstanbullulara geçmiş olsun diyorum" ifadelerini kullanırken, "Bu tehditler bizi asla ve asla yolumuzdan döndürmeyecektir. Terör örgütleri ve uzantıları, ne amaçla olursa olsun bizim birliğimizi, beraberliğimizi bozamayacaklar" dedi.

MİLLİ EĞİTİM BAKANI YUSUF TEKİN

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI EKREM İMAMOĞLU

Haberin Devamı
AK PARTİ İSTANBUL İL BAŞKANI OSMAN NURİ KABAKTEPE