Gündem Maltepe'de vinç sürücüsü dehşet saçıp kaçtı! 16 araç birbirine girdi

Maltepe'de vinç sürücüsü dehşet saçıp kaçtı! 16 araç birbirine girdi

10.08.2023 - 15:00 | Son Güncellenme:

Maltepe'de seyir halinde olan vincin yol ortasında durması nedeniyle arkasından gelen 16 araç kazaya karıştı. Kazada can kaybı yaralanma yaşanmazken araçlarda maddi hasar oluştu. Kazaya neden olan vinç sürücüsü ise kaçtı. Şişli’de ise yağış nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkan kamyon, yokuş aşağı seyir halindeyken kontrolden çıkarak 7 araça çarptı.

Kaza, saat 13.30 sıralarında Maltepe Başıbüyük yolu üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, yol üzerinde seyir halinde olan vinç sürücüsü bir anda yol ortasında durdu. Arkasından gelen 16 araç ise kaygan zeminin etkisiyle birbirine girdi.

Haberin Devamı

Kazada can kaybı ya da yaralanma yaşanmazken araçlarda maddi hasar oluştu. Meydana gelen kaza sonrası vinç sürücüsü olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine adrese polis ekipleri sevk edildi. Ekipler kaza ilişkin çalışma başlatırken yol uzun süre trafiğe kapandı.

Maltepede vinç sürücüsü dehşet saçıp kaçtı 16 araç birbirine girdi

"OLAY ÇOK ENTERESAN OLDU"

Kazaya karışan araç sürücülerinden Emrah Baran Özdemir, "Olay çok enteresan oldu. Minibüs kendisini kurtarabilmek için sola kırıyor ve refüjden karşı yola geçiyor. Hemen arkasında ki araçta fren yapıp başka bir aracın vurmasıyla karşı yola geçiyor. Arkamda ki araç bana vurmasın diye fren yaptım ama ben boşa bıraktım arabayı. Arkamda ki araç bariyere vurdu, taksi kamyonun altına girdi. Yol kilitlenince trafik durdu. Herkes küçük sıyrıklarla atlattı” dedi.

Haberin Devamı

Maltepede vinç sürücüsü dehşet saçıp kaçtı 16 araç birbirine girdi

KAMYON YOKUŞ AŞAĞI KAYARAK 7 ARACA ÇARPTI

Kaza, saat 12.30 sıralarında Şişli Fulya Mahallesi Sakız Ağacı Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 34 CIE 529 plakalı kamyonla seyir halinde olan Emrah Şahin, yağış nedeniyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybedince önündeki araçlara çarptı.

Maltepede vinç sürücüsü dehşet saçıp kaçtı 16 araç birbirine girdi

Şahin’in kullandığı market aracı, bariyerlere çarparak yol kenarına savruldu. Kazada ölen veya yaralanan olmazken araçlarda hasar meydana geldi. Olay yerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kayganlaşan yolda trafik durma noktasına geldi. Kaygan yol kısa süreliğine trafiğe kapatıldı. Yoldan gitmek isteyen bir motosiklet sürücüsünün ise motosikleti devrildi. Motosikletliye çevredekiler yardımcı oldu. Araçların olay yerinden çekilmesinin ardından trafik normale döndü.

Kazada aracı hasar gören Erdoğan Koç, ‘’Market aracı yukarıdan gelirken önce bir araca sürtüyor. Ardından direksiyon hakimiyetini kaybedip başka bir araca çarpıyor. Oradan ticari araca sonra benim aracıma çarpıyorlar. Sağlı sollu tüm araçlara çarparak bariyerden savruluyor. Büyük ihtimalle frenleri tutmadı. Yokuş da zaten kaygan, bir türlü duramadı’’ dedi.