Gündem Mehmed Bir Cihan Fatihi 5. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Mehmed Bir Cihan Fatihi 5. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

09.04.2018 - 13:44 | Son Güncellenme:

Mehmed Bir Cihan Fatihi 4. bölümüyle ekranlara geldi. Kanal D'nin büyük ilgi gören dizisi Mehmed Bir Cihan Fatihi yeni bölümde Melike'nin, Mehmed'i kazanabilmek için verdiği mücadele, Mehmed'in sırrını ortaya çıkardı ve işler iyice karıştı. Peki Mehmed Bir Cihan Fatihi 5. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Mehmed Bir Cihan Fatihi 5. bölüm fragmanı yayınlandı mı

Salı akşamları izleyicisini ekrana kilitleyen Mehmed Bir Cihan Fatihi yeni bölümde heyecan doruğa çıktı. Peki Mehmed Bir Cihan Fatihi 5. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

MEHMED BİR CİHAN FATİHİ 4. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Sultan Mehmed’in hamlesi ile Haçlı birliğinin sağlanamaması Bizans Sarayı’nı karıştırmıştır. Yaşanan olaylar sonrasında Konstantinos’un emriyle kapıları kapatılan şehirde bulunan bütün Türkler, Bizans askerleri tarafından sorguya çekilmektedirler. Sultan Mehmed ve Delibaş’ın yakalanması an meselesidir, şehirde kapana kısılmışlardır adeta. Öte yandan Edirne’de Melike’nin kıskançlığına yenilerek yaptığı hamle; Sultan Mehmed’in herkesten gizlediği sırrını öğrenmesine sebep olur. Melike’nin öğrendikleri Çandarlı Halil Paşa’yı da harekete geçirecektir. Sultan Mehmed’in etrafındaki çember, hem Edirne’de, hem Konstantiniyye’de giderek daralmaktadır.

MEHMED BİR CİHAN FATİHİ 5. BÖLÜM FRAGMANI

Haberin Devamı

Mehmed Bir Cihan Fatihi 5. yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizin içeriğinde yer alacak.