Gündem Mehmet Ali Erbil yaşı kaç? Mehmet Ali Erbil son durumu

Mehmet Ali Erbil yaşı kaç? Mehmet Ali Erbil son durumu

27.09.2019 - 09:06 | Son Güncellenme:

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil hastaneden çıktıktan sonra sağlık durumu iyileşmeye devam ediyor. Bugün 2. Sayfa programına katılan Mehmet Ali Erbil'in son durumu nasıl? Mehmet Ali Erbil kaç yaşında?

Mehmet Ali Erbil yaşı kaç Mehmet Ali Erbil son durumu

Mehmet Ali Erbil 8 Şubat 1957, İstanbul doğumlu. Ankara Devlet Konservatuvarı mezunudur. 30'dan fazla filmde, 10'dan fazla dizide ve tiyatro oyununda oynamış, 5'ten fazla televizyon programının sunuculuğunu yapmıştır.

Haberin Devamı

Tiyatro ve sinema sanatçısı Saadettin Erbil'in oğludur. 1970 yılında Ankara Devlet Konservatuarı Tiyatro Yüksek Bölümü’ne yatılı olarak girdi ve bu dönemde hocası Cüneyt Gökçer'di. Devlet Tiyatrosu’nda konuk oyuncu olarak baş rolde En İyi Tiyatrocu Ödülü’nü kazandı. Buradan mezun olduktan sonra, Devlet Tiyatrosu'nda çalışmaya başlayan sanatçı, Başta ‘Küheylan’ olmak üzere birçok oyunda oynadı ve daha sonra tek kanallı yayın döneminde TRT’de ‘Metronom’ adlı eğlence programında Derya Baykal'la, 1984 yılında da Çiğdem Tunç'la bir ikili oluşturdular. Özel kanalların açılmasıyla birlikte Erbil, TRT’den Kanal 6’ya geçiş yaptı. Daha sonra InterStar ve ATV’de dizi, Show TV’de de program yaptı.

1970 yılında Ankara Devlet Konservatuarı Tiyatro Yüksek Bölümü’ne yatılı olarak girdi ve bu dönemde hocası Cüneyt Gökçer'di. Devlet Tiyatrosu’nda konuk oyuncu olarak baş rolde En İyi Tiyatrocu Ödülü’nü kazandı. Buradan mezun olduktan sonra, Devlet Tiyatrosu'nda çalışmaya başlayan sanatçı, Başta ‘Küheylan’ olmak üzere birçok oyunda oynadı ve daha sonra tek kanallı yayın döneminde TRT’de ‘Metronom’ adlı eğlence programında Derya Baykal'la, 1984 yılında da Çiğdem Tunç'la bir ikili oluşturdular. Özel kanalların açılmasıyla birlikte Erbil, TRT’den Kanal 6’ya geçiş yaptı. Daha sonra InterStar ve ATV’de dizi, Show TV’de de program yaptı.

Haberin Devamı

2012'den itibaren tv8'e geçerek Aşka Gel adlı programında sunuculuk yapmıştır. Mehmet Ali Erbil, 2015 yılında Star TV'de yayınlanan Çarkıfelek'in sunuculuğunu yapmıştır. Son dönemlerde, Sinan Çetin'in Bay E, Gani Müjde’nin Kahpe Bizans, Ömer Uğur’un yönettiği Hemşo adlı filmlerde rol aldı. Uzun bir hastalık döneminden sonra tekrar izleyiciler karşısına geçen Erbil, TRT’de yayınlanan Bir Başka Gece adlı programın sunuculuğunu yaptı. Kanal 1'de yayınlanan Çarkıfelek adlı programı sundu. Ramazan geldikten sonra Fox'a Ece ve Çarkıfelek ile birlikte geçmiştir.

Kaçış Sendromu hastası olan Erbil, bekar ve 3 çocuk babasıdır. Muhsine Kamiloğlu, Nergis Kumbasar ve Tuğba Coşkun ile evlilik yapmıştır.

Haberin Devamı

MEHMET ALİ ERBİL SAĞLIK DURUMU NASIL?

2018 Ekim ayında evindeki banyoda geçirdiği kaza sonucu hastaneye kaldırılan, kaburgalarında kırık oluşan ve ‘Kaçış Sendromu’ hastalığını yakalanan Mehmet Ali Erbil, 9 ay sonra tedavi gördüğü Maslak Acıbadem Hastanesi’nden taburcu oldu. Sağlık durumu her geçen gün iyiye giden Mehmet Ali Erbil bugün ilk kez canlı yayına katıldı.

Sakal bırakan Mehmet Ali Erbil ilerleyen dönemde yeni bir projede yer alacağını da duyurdu.