Gündem Meleklerin Aşkı 8. yeni bölümü ne zaman?

Meleklerin Aşkı 8. yeni bölümü ne zaman?

23.08.2018 - 10:49 | Son Güncellenme:

Show TV ekranında yayınlanan Meleklerin Aşkı 8. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Perşembe akşamları ekrana gelen Meleklerin Aşkı dizisinde Melike'nin hamileyim açıklamasının ardından bütün aile şaşkınlığını gizleyemez. Melek ve Yağmur arasında buzlar erirken ikili arasında eğlenceli dakikalar yaşanıyor. Meleklerin Aşkı 8. yeni bölümü ile Perşembe akşamı Show TV'de...

Meleklerin Aşkı 8. yeni bölümü ne zaman

Meleklerin Aşkı 8. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Perşembe akşamları ekrana gelen sevilen dizi Meleklerin Aşkı dizisi dün akşam yeni bölümü ile ekrana gelmedi. Kurban Bayramı dolayısıyla tekrar bölümü ekrana gelecek olan Meleklerin Aşkı dizisi yeni bölümde Melek ve Yağmur arasında buzlar erimeye başlarken Yağmur, Necmettin'in elinden zor kurtulacaktır. Meleklerin Aşkı 8. yeni bölüm fragmanı ile 30 Ağustos Perşembe akşamı izleyenleri ile Show TV ekranında buluşacak.

Haberin Devamı

MELEKLERİN AŞKI 8. YENİ BÖLÜM FRAGMANINDA NELER YAŞANACAK?

Melike “Hamileyim!” haberiyle herkesi şaşırtırken Yağmur, Ekrem’in elinden zor kurtuluyor. Necmettin’in salon beyefendisi kimliğinden çıktığı tanıtımda çocuklarla körebe oynayan Melek, karşısında Yağmur’u buluyor.

Lunaparka giden, birlikte yemek yapan ve aralarındaki buzları eriten ikilinin gönüllerince eğlendiği anlar dikkat çekiyor.

MELEKLERİN AŞKI 8. YENİ BÖLÜM FRAGMANI