Gündem Mucize Aşk konusu nedir, oyuncuları kimler? Nerede çekildi?

Mucize Aşk konusu nedir, oyuncuları kimler? Nerede çekildi?

29.10.2021 - 19:36 | Son Güncellenme:

Bu akşam televizyonda ilk kez "Mucize Aşk" adlı yerli film olacak. Birbirinden ünlü oyuncuların yer aldığı filmin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Bu nedenle de "Mucize Aşk konusu nedir, oyuncuları kimler? Nerede çekildi?" sorusu sıklıkla soruluyor.

Mucize Aşk konusu nedir, oyuncuları kimler Nerede çekildi

2019 yapımlı dram filmi "Mucize Aşk" televizyonda ilk kez seyirci ile buşuşacak. Duygu dolu yerli filmi daha önce izlemeyenler "Mucize Aşk konusu nedir, oyuncuları kimler? Nerede çekildi?" sorularına cevap arıyor.

Haberin Devamı

MUCİZE AŞK KONUSU NEDİR?

Doğu'nun bir dağ köyünde yaşayan engelli bir genç olan Aziz ile görücü usulü evlenen Mızgin'in yaşama tutunma hikâyesini konu ediniyor. Köylerinde yaşadıkları sorunlardan yorulan çift Batı’da bir kasabaya yerleşir. Gittikleri kasabada hayat bu ikili için hiç de kolay olmayacaktır. Kötülerin ve önyargılı insanların her yerde var olduğu dünyamızda Aziz ve Mızgin kendi başlarına ayakta kalmayı, hayata tutunmayı, çabalamayı ve çalışmayı öğreneceklerdir. Aziz deliler gibi aşık olduğu karısı Mızgin için, kusurlarından ve engellerinden kurtulmak için büyük bir azimle mücadeleye başlar. Ve Aziz çok sevdiği dünyalar güzeli eşi için Mahir öğretmen ve sinemacı Bahattin yardımı ile mucizeleri birbir gerçekleştirir.

Haberin Devamı

MUCİZE AŞK NEREDE ÇEKİLDİ?

"Mucize 2 Aşk" filminin çekimleri İzmir'in Foça ilçesi ve Kars'ta tamamlandı. Çekimlerin önemli bölümü, Foça'ya bağlı Yenifoça Mahallesi'nde gerçekleştirildi. Bazı sahneler için bölgedeki adalar, ilçe merkezindeki Marsilya Meydanı da kullanıldı. Filmde, Marsilya Meydanı'na kurulan çiçekçi ve seyyar pazar tezgahları, taş duvarlara asılan eski sinema afişleri ise dönemin havasını hissettiriyor.

MUCİZE AŞK OYUNCULARI

Mert Turak Rolü : Aziz

Biran Damla Yılmaz Rolü : Mizgin

Ayda Aksel

Nazmi Kırık Rolü : Semsettin

Fikret Kuşkan Rolü : Mahir

Erdal Özyağcılar Rolü : Bahattin

Şenay Gürler Rolü : Cemile

Sinan Çalışkanoğlu Rolü : Elvis Ali

Bozat - Mahsun Kırmızıgül

Beren - Melis Sezen

Aksit - Levent Sülün

Hasan - Deniz Oral

Sükran - Sera Tokdemir

Cicek - Deniz Özerman

Hasan - Meray Ülgen

Sema - Suna Selen

Yasar - Erol Aksoy

Nevzat - Metin Yıldız