Gündem Müge Dağıstanlı kimdir, kaç yaşında? Müge Dağıstanlı biyografisi

Müge Dağıstanlı kimdir, kaç yaşında? Müge Dağıstanlı biyografisi

18.09.2019 - 11:21 | Son Güncellenme:

Müge Dağıstanlı kariyerine Posta gazetesinde başlamıştır. Bu kurumda magazin müdürlüğünün yanı sıra köe yazarlığı da yapan Müge Dağıstanlı bir dönem Radikal gazetesinde radyo, sinema ve televizyon üzerine köşe yazıları kaleme almıştır. 2015 yılından bu yana sabah kuşağı programları ile karşımıza çıkan başarılı gazeteci şu sıralar Kanal D ekranında yayınlana 2. Sayfa programında sunuculuk yapmaktadır. Peki Müge Dağıstanlı kimdir?

Müge Dağıstanlı kimdir, kaç yaşında Müge Dağıstanlı biyografisi

Müge Dağıstanlı kariyerine Posta gazetesinde çalışarak başlamıştır. Magazin müdürlüğünün yanı sıra köşe yazarlığı da yapan Müge Dağıstanlı 2015 yılından bu yana ise sabah kuşağı programları ile karşımıza çıkmaktadır. Şu sıralar Kanal D ekranında yayınlanan 2. Sayfa programında Gülşen Yüksel Salt ile sunuculuk yapan Müge Dağıstanlı, 2017 yılında Reha Erdoğan ile dünya evine girmiştir.

Haberin Devamı

 MÜGE DAĞISTANLI KİMDİR?

1968 İstanbul doğumlu olan Müge Dağıstanlı, Bahçeşehir Üniversitesi Yeni Medya Bölümünde eğitimini tamamlamıştır.

Gazetecilik hayatına Posta Gazetesinde başlayan Müge Dağıstanlı, burada köşe yazarlığı yapmış ve magazin müdürü olarak görev almıştır. Radikal Gazetesi bünyesinde de çalışmış olan Müge Dağıstanlı, burada da yine sinema ve televizyon üzerine köşe yazıları yazmıştır.

2015 yılından bu yana sabah kuşağında yayınlanan magazin programı sunmaya devam eden Müge Dağıstanlı, ilk olarak Kanaltürk TV'de yayınlanmış olan "2. Sayfa" adlı programın sunuculuğunu partneri Gülşen Yüksel ile birlikte yapmış, sonrasında ise Show TV'ye geçmiştir.

Şubat 2016 tarihinden beri yine Gülşen Yüksel ile birlikte "Renkli Sayfalar" adlı magazin programını Kanal D ekranlarında sunmuştur. Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel'in sundukları "Renkli Sayfalar" programı 2016 Altın Kelebek Ödüllerinde de "Yılın En İyi Magazin Programı" seçilmiştir.

Haberin Devamı

Müge Dağıstanlı şimdilerde Kanal D ekranında Gülşen Yüksel Salt ile birlikte 2. Sayfa programını sunmaktadır