Gündem ‘Mutfaktan dışarı çıkmasın’

‘Mutfaktan dışarı çıkmasın’

11.05.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, dün Trabzon ve Giresun’da gerçekleştirdiği mitinglerde vatandaşlara seslendi.

‘Mutfaktan dışarı çıkmasın’

BEYZA COŞKUN Trabzon - Giresun - MHP lideri özetle şu mesajları verdi:

Haberin Devamı

DIŞ BAĞLANTILI TUZAK: (İmamoğlu’nun Erzurum mitingi) İBB Başkanı’nın meydan meydan dolaşıp fitne ve nifak saçması, görevini ihmale ederek, şehrine ihanet ederek, ağır kusurlu siyasi faaliyetler içinde bulunması sakıncalıdır, yanlıştır. Esnaf ziyareti bahanesiyle Erzurum’a gidip korsan miting düzenlemeye kalkan, sonra Erzurum’a taşıdığı bölücü provokatörlerin taşkınlıklarıyla istenmeyen görüntülere neden olan malum belediye başkanı Trabzon’un yüz karasıdır. Hiç kimse Erzurumlu kardeşlerimize ve şerefli Türk polislerine iftira atmasın. Erzurum’da çok tehlikeli bir provokasyon testi yapılmış ve nihayetinde ve doğal olarak aklıselim galip gelerek kaos provası ters tepmiştir. Erzurum’da kurulan dış bağlantılı tuzak Dadaşların sorumlu ve şuurlu tavırlarıyla bozulmuştur.

Haberin Devamı

TÜRKİYE’Yİ YÖNETEMEZ: ‘Hayatımın projesi’ diyerek sanki ilk kez söyleniyormuş gibi ‘Tarihi İpek Yolunu tekrar canlandıracağım’ açıklamasıyla gülünç durumlara düşen, aynı zamanda Azerbaycan’ı ve Türk yurtlarını dışlayan alternatif bir rota çizen Kılıçdaroğlu acizdir, çaresizdir, esir düşmüştür, uzun bir istirahat devresi için direkt evine gitmesinde sonsuz yarar olacaktır. Mutfaktan da dışarı çıkmasın. Kılıçdaroğlu Türkiye’yi yönetemez. Bu aziz milletin geleceği zillete emanet edilemez.

KILIÇDAROĞLU PKK’NIN ADAYIDIR: Kılıçdaroğlu’nun destekçilerine bakınız, Türkiye’ye hayrı dokunacak, milletimize hizmet edecek tek bir isim, çevre ve siyasi zihniyet göremezsiniz. Kılıçdaroğlu PKK’nın adayıdır. Kılıçdaroğlu FETÖ’nün, KHK’lıların, bölücülerin, canilerin umududur. Kılıçdaroğlu Türkiye düşmanlarının içimize sızdırdığı Truva atıdır. Türkiye’yi böldürmeyeceğiz.