Gündem Ne tecrübeleri ne de eserleri var

Ne tecrübeleri ne de eserleri var

22.02.2024 - 07:00 | Son Güncellenme:

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Muhalefetin ne bizim gibi güçlü bir tecrübesi ne örnek gösterilebilecekleri eserleri var. Parti içi iktidar kavgası dışında hiçbir şeyle ilgilenmiyorlar” dedi.

Ne tecrübeleri ne de eserleri var

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün AK Parti’nin Afyonkarahisar adaylarını tanıtım mitingi için Zafer Meydanı’nda halka seslendi. Geçen mayıs cumhurbaşkanlığında ve milletvekilliğinde yüzde 64 gibi rekor bir oyla destek verdikleri için Afyonlulara teşekkür eden Erdoğan, “Bizi yalnız bırakmadınız, önümüze çıkan bütün engelleri sizlerle birlikte aştık” dedi. Erdoğan, özetle şöyle devam etti: 

Haberin Devamı

bAPAY ZEKAYA SORUYORLAR: Muhalefetin ne bizim gibi güçlü bir tecrübesi ne örnek gösterilebilecekleri bir eserleri ne de ortaya koyabilecekleri geniş vizyonları var. Parti içi iktidar kavgaları dışında hiçbir şeyle ilgilenmiyorlar. Dün baş tacı ettiklerini bugün yerin dibine sokmaktan çekinmiyorlar. Türkiye’nin sorunlarına çare olacak, şehirlerimizin sıkıntılarını giderecek doğru düzgün tek bir önerileri dahi yok. Milletten ve siyasetin temel değerlerinden öyle kopuklar ki belediye başkan adaylarını dahi vatandaşa değil nereye soruyorlar? Yapay zekaya soruyorlar. Yapay zeka kimi uygun görürse, kimi seçerse bunlara neyi emrederse bu acemiler de milletin karşısına ‘işte adayımız’ diyerek onu çıkarıyor. 

Haberin Devamı

DEMLENMEYİ TERCİH ETTİLER: Al gülüm, ver gülüm, pazarlığa giriştiler. Hatalarından ders almak yerine sırf şahsi kariyerleri için bölücü örgütün uzantılarıyla demlenmeyi tercih ettiler. Açık ve net söylüyorum; 14-28 Mayıs seçimlerinde milletin sandıkta verdiği mesajı okumayanlar, 31 Mart’ta bu sefer milletin tokadını yemekten kurtulamayacaklar. 

KİMSE BİZİMLE BOY ÖLÇÜŞEMEZ: Eser ve hizmet yarışında kimse bizimle boy ölçüşemez. İnşallah önümüzdeki yıllarda ülkemizin tamamıyla birlikte Afyonkarahisar’ımızı da yeni yatırımlarla geliştirmeyi, güçlendirmeyi, kalkındırmayı sürdüreceğiz. Biz her zaman adaylarımızın yanında yer alacak destekleyeceğiz. 

Ne tecrübeleri ne de eserleri var

Erdoğan’dan milli muharip uçağı Kaan övgüsü: ‘Yaptık ve yapmaya devam edeceğiz’

KAAN GÖKLERDE: Bugün Türk savunma sanayinin gurur günlerinden birini daha yaşadık. Milli muharip uçağımız Kaan, ilk uçuşunu başarıyla gerçekleştirdi. Yaptık ve yapmaya devam edeceğiz. Görüyorsunuz değil mi? Şu anda Kaan’ı görüyorsunuz değil mi? Daha neler gelecek, neler. İnsansız uçakları yaptık mı? Akıncı’yı yaptık mı? Kızılelma’yı yaptık mı? Kızılelma var ya F16’nın taşıdığı bombayı taşıyor. Eyvallah, daha yapacağız. Şu gördüğünüz Kaan aynı F16 gibi. Böylece Türkiye, kendi 5’inci nesil savaş uçağını üretme yolunda çok kritik bir aşamayı daha geride bıraktı. Ne demişlerdi, ‘Yapamazlar.’ Bu öz güven fukaralarına, ‘parçası kalorifer peteğine benziyor’ diyen hazımsızlara ilk andan itibaren Kaan projesini baltalamaya çalışan iş birlikçilere rağmen milli muharip uçağımız hamdolsun bugün göklerle buluştu.