Gündem Neslihan Doğrusöz (Doruk Doğrusöz) kimdir? Kaç yaşında ve nereli?

Neslihan Doğrusöz (Doruk Doğrusöz) kimdir? Kaç yaşında ve nereli?

07.01.2020 - 10:14 | Son Güncellenme:

İşte Benim Stilim yarışmasında ünlenen ve maskülen tavrıyla dikkat çeken Neslihan Doğrusöz geçen yıl ameliyatsız cinsiyet değiştirme operasyonu geçirmiş ve gündem olmuştu. Doğrusöz bugünlerde ise Sevda Demirel ile yaşadığı aşkla gündeme geldi. Bu gelişmenin ardından "Neslihan Doğrusöz (Doruk Doğrusöz) kimdir? Kaç yaşında ve nereli?" sorusu sık sık soruluyor.

Neslihan Doğrusöz (Doruk Doğrusöz) kimdir Kaç yaşında ve nereli

 

İşte Benim Stilim yarışmasıyla adını duyuran Neslihan Doğrusöz cinsiyet değiştirdikten sonra Büşra Eyen ile aşk yaşamaya başlamıştı. Doğrusöz Eyenden ayrıldıktan sonra Sevda Demirel ile yeni bir aşka yelken açtı. Bu gelişmeyle birlikte "Neslihan Doğrusöz (Doruk Doğrusöz) kimdir? Kaç yaşında ve nereli?" soruları tekrar sorulmaya başlandı.

Haberin Devamı

Neslihan Doğrusöz (Doruk Doğrusöz) kimdir Kaç yaşında ve nereli

NESLİHAN DORUSÖZ KİMDİR?

Neslihan Doğrusöz, 1987 yılında İstanbul'da doğdu. Geçtiğimiz yıllarda katıldığı İşte Benim İsimli yarışmada, dahil olduğu ilk gün jüri üyelerinden tam not alan ve hayatına dair söyledikleriyle iddialı bir rakip imajı çizen Neslihan Doğrusöz, reklam çekimlerinde, moda ve kapak çekimlerinde styling danışmanlığı yapıyor.

2005 yılından bugüne moda dünyasının içerisinde yer alan Neslihan Doğrusöz, Marie Claire, Elle, Vogue gibi birçok önemli dergide görev aldı. Sosyal medyayı da aktif olarak kullanan Neslihan Doğrusöz, Instagram hesabından sık sık fotoğraf paylaşımlarında bulunuyor. Mesleğe bağlılığını “tutku” kelimesiyle tanımlayan Neslihan Doğrusöz, son günlerde yeni tarzıyla dikkat çekiyor.

Haberin Devamı

Neslihan Doğrusöz'ün boyu 1.70 cm'dir.