Gündem Nikaha 1 gün kala korkunç son! Geriye gelinlik ve damatlık kaldı

Nikaha 1 gün kala korkunç son! Geriye gelinlik ve damatlık kaldı

26.05.2023 - 11:14 | Son Güncellenme:

Tekirdağ’ın Saray ilçesinde kamyonet ile otomobilin çarpıştığı kazada Kardelen Coşkuntuna (22) ile Burhan Çetin (24), hayatını kaybetti, 2 kişi de yaralandı. Nişanlı olan Coşkuntuna ve Çetin’in nikah için yarına gün aldıkları belirlendi.

Nikaha 1 gün kala korkunç son Geriye gelinlik ve damatlık kaldı

Kaza, saat 03.30 sıralarında TEM otoyolunun Saray ilçesi gişeler mevkisinde meydana geldi. Nurettin Akgül’ün kullandığı 34 GN 1731 plakalı otomobil, yapım çalışması nedeniyle tek şeride düşürülen yolda karşı yönden gelen Tuncay Ekici yönetimindeki otomobil parçası yüklü 34 GEV 397 plakalı kamyonet ile çarpıştı.

Haberin Devamı

Kazada, otomobil ikiye bölündü. İhbarla kaza yerine sağlık, jandarma, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Sağlık ekibinin yaptığı kontrolde otomobildeki Kardelen Coşkuntuna ile nişanlısı Burhan Çetin’in hayatını kaybettiği belirlendi. Yaralanan sürücüler Nurettin Akgül ile Tuncay Ekici, Çorlu Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedaviye alındı. Nişanlı çiftin cenazeleri, Tekirdağ Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.

1/15

2/15

3/15

4/15

5/15

6/15

7/15

8/15

9/15

10/15

11/15

12/15

13/15

14/15

15/15

ARAÇ İKİYE BÖLÜNDÜ

Kardelen Coşkuntuna ile Burhan Çetin’in, yarın saat 13.00’te Kırklareli Atatürk Kültür Merkezi’nde nikah töreni olduğu öğrenildi. İstanbul’dan alışveriş yaptıktan sonra Kırklareli’ye giden Coşkuntuna ve Çetin’in ikiye bölünen otomobilde nikah kıyafetleri olduğu görüldü.

Haberin Devamı

Jandarmanın kazayla ilgili soruşturması sürüyor.

Nikaha 1 gün kala korkunç son Geriye gelinlik ve damatlık kaldı

KARDELEN, GÖZYAŞLARI ARASINDA TOPRAĞA VERİLDİ

Tekirdağ'ın Saray ilçesinde yarın nikahları kıyılacak nişanlısı Burhan Çetin ile hayatını kaybeden Kardelen Coşkuntuna'nın cenazesi, Tekirdağ Adli Tıpı Kurumu'ndan ailesi tarafından alınarak Kırklareli'ne getirildi. Kardelen Coşkuntuna için Bademlik Mahallesi Göçmenevleri Camii'nde ikindi namazının ardından cenaze namazı kılındı. Cenaze namazına, Kardelen'in annesi Necla, babası Güner, kardeşi Burak Coşkuntuna ile Kırklareli Valisi Birol Ekici, AK Parti Kırklareli Milletvekili Ahmet Gökhan Sarıçam, CHP Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu, Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu ile vatandaşlar katıldı.

Tabutuna tülbent konulan Kardelen'in ailesi büyük üzüntü yaşadı. Hollanda'da yaşayan ve bir hafta önce nikah töreni için geldiği belirtilen Kardelen'in annesi Necla Coşkuntuna, "Yavrum senin nikahın vardı. Düğünün olacaktı senin" diye gözyaşları döktü. Vali Birol Ekici'nin tabutunu cenaze aracına kadar taşıdığı Kardelen, namazın ardından Şehir Mezarlığı'nda toprağa verildi. Kazada ölen Burhan Çetin'in ise İstanbul Bağcılar'da yarın toprağa verileceği belirtildi.