Gündem Nolur Ayrılalım 3. bölüm fragmanı yayında!

Nolur Ayrılalım 3. bölüm fragmanı yayında!

26.07.2016 - 11:41 | Son Güncellenme:

Yapımcılığını Osman Sınav’ın üstlendiği, başrollerinde Gürgen Öz, Nilay Duru, Aras Aydın, Nilperi Şahinkaya gibi genç ve sevilen oyuncular bulunduğu N'Olur Ayrılalım ilk iki bölümü ile beğeni topladı. N'Olur Ayrılalım 3.yeni bölüm fragmanında romantik dakikalar yaşanıyor. İşte merakla beklnen N'Olur Ayrılalım 3.bölüm fragmanı ve detayları...

Nolur Ayrılalım 3. bölüm fragmanı yayında

Yönetmenliğini ise Yusuf Ömer Sınav’ın üstlendiği N'olur Ayrılalım, 2. son bölümüyle adeta nefesleri kesti. Yayınlanan 3. yeni bölüm fragman ve detaylarıyla N'olur Ayrılalım haberimizde...

Haberin Devamı

Yapımcılığını Osman Sınav’ın üstlendiği, başrollerinde Gürgen Öz, Nilay Duru, Aras Aydın, Nilperi Şahinkaya gibi genç ve sevilen oyuncular bulunduğu N'olur Ayrılalım, her Cuma saat 20:00'de FOX tv'de!

N'OLUR AYRILALIM 3. YENİ BÖLÜM FRAGMAN

N'OLUR AYRILALIM 2. SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Nolur Ayrılalım operasyonu başladı!! Peki, herşey Turgay Atalay’ın planladığı gibi mi gidiyor? Tabii ki hayır, çünkü Esas Kızımız Azize korkuyor. Ya Ulaş ona gerçekten aşık olursa ya hemencecik kendini kaptırırsa? Esas Oğlanımız Ulaş’ın ise derdi başkadır; ya Azize ile de ayrılırlarsa günün birinde? Ya kehanet gerçekten doğruysa ve Azize de gider hayatının aşkını bulursa? O zaman ne yapmak lazım? Azize ile hiç sevgili olmamak lazım! Ancak, hiçbir şey düşündükleri gibi gitmez! Çünkü, ne Azize’de Turgay’a karşı koyabilecek güç vardır ne de Ulaş’da Azize’den uzak durabilecek metanet.

Haberin Devamı

Nolur Ayrılalım 3. bölüm fragmanı yayında

Nadir Erciyeslinin tehditleri yüzünden Ilgazoğlu şirketine sızan Temmuz’un ise patronu olan Yusuf isimli “hanzo betonla” derdi büyüktür. Zira, bu birbirine tamamen zıt iki karakterin uyum içinde çalışması mümkün değildir. Fakat, zıt kutupların birbirini çektiği de bir gerçektir!Azize, Ulaş ile birlikte vakit geçirmekten yavaş yavaş keyif almaya başlarken bir yandan da yaptığı sakarlıklar ve saçmalıklar yüzünden Turgay’ı delirtmeye devam etmektedir! Tüm bu yaşanan karmaşa ise Azize’nin çok önemli bir şeyi unutmasına sebep olur; asıl baş belasını! Tam da her şeyin güzel gittiği bir anda Azize ve Ulaş ilişkisinin ortasına bomba gibi düşecektir o Halim isimli bela! N'olur Ayrılalım yeni bölümüyle Cuma akşamı saat 20.00'de FOX'ta.

GÜRGEN ÖZ KİMDİR?

Nolur Ayrılalım 3. bölüm fragmanı yayında

Gürgen Öz (d. 10 Mayıs 1978, Zonguldak), Türk oyuncu.
10 Mayıs 1978'de Zonguldak'ta doğdu.Ortaokul ile liseyi TED Zonguldak Koleji'nde okuduktan sonra üniversite için İstanbul'a yerleşti.İstanbul Üniversitesi Sanat Tarihi bölümünde bir yıl eğitim gördükten sonra Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü oyunculuk ana sanat dalı giriş sınavlarına girdi ve kazandı.
Konservatuvardayken "Alman Satrancı" adlı oyununu yazdı.
Okul sonrası , bağımsız ekiplerle Yurt içi ve Yurt dışında çeşitl uluslararası Tiyatro festivallerine katıldı. "Bakırköy Belediye Tiyatroları" ve "Devlet Tiyatroları"nda görev aldı. BBT'de, Yaşar Kemal'in yazdığı, Müşfik Kenter'in yönettiği, görev aldığı son oyun olan "Teneke"de başrolü üstlendi.
Çeşitli rollerin ardından Tv ve Sinema kariyerine başladı.2005 yılında gece yarısı showu olarak başlayıp 2007 yazında sona eren, "Televizyon Makinası" programında, Türk televizyonlarında ilk kez; Canlı yayın Doğaçlama Performanslarını gerçekleştirdi.
2008 yılında çarpık kentleşme üstüne "Neden Böyle" isimli bir kısa belgesel çeken ve birçok konsept kitapta öyküleriyle yer alan sanatçının 2013 yılında ilk ikitabı "Nevrotik" okuyucuyla buluştu.

Haberin Devamı

Oynadığı diziler

Kısmetim Otel
Aşka Sürgün
Aşk Oyunu
Avrupa Yakası
Melek
Sakarya Fırat
Aşkım Aşkım
Başrolde Aşk