Gündem Nur Yerlitaş kimdir? Nur Yerlitaş'ın sağlık durumu nasıl?

Nur Yerlitaş kimdir? Nur Yerlitaş'ın sağlık durumu nasıl?

13.09.2018 - 08:55 | Son Güncellenme:

Beyin kanseri teşhisi konulan Nur Yerlitaş geçen ay geçirdiği ameliyatının ardından ilk kez görüntülendi. Modacı Nur Yerlitaş'ın geçirdiği ameliyatın ardından oldukça kilo verdiği ve saçlarını kestirdiği gözlerden kaçmadı. Peki Nur Yerlitaş kimdir?

Nur Yerlitaş kimdir Nur Yerlitaşın sağlık durumu nasıl

Modacı Nur Yerlitaş, beyin kanseri teşhisi konulmasının ardından geçtiğimiz ay geçirdiği ameliyatın ardından ilk kez görüntülendi. Nur Yerlitaş'ın geçirdiği ameliyatın ardından fazlaca kilo verdiği ve saçlarını kestirdiği ise gözlerden kaçmadı. Peki Nur Yerlitaş kimdir?

Haberin Devamı

NUR YERLİTAŞ KİMDİR?

Nurella lakabıyla tanınan Nur Yerlitaş, 1960 yılında dünyaya geldi. Anne tarafından Arap kökenli baba tarafından Giresunlu olan Nur Yerlitaş, jüri üyeliğini üstlendiği programlarla tanındı. Şimdilerde pek çok ünlü ismin sahne kostümünü tasarlayan Nur Yerlitaş, oda kariyerine 80’li yılların başlarında İtalya’dan ve Fransa’dan getirdiği kıyafetleri satarak başladı.

2010’da Yemekteyiz programında bazı ünlülerle daha yarışmacı olarak yer aldı. Demet Akalın’ın Giderli 16 isimli albümünde yer alan ”Türkan” isimli müzik klibinde oynadı. Genellikle moda alanında tanınıyor olsa da, 2007 yılında dans yarışmasının jüri üyeliğini de yaptı.

Nur Yerlitaş kimdir Nur Yerlitaşın sağlık durumu nasıl