Gündem Nur Yerlitaş kimdir? Nur Yerlitaş'ın sağlık durumu nasıl?

Nur Yerlitaş kimdir? Nur Yerlitaş'ın sağlık durumu nasıl?

03.05.2019 - 09:48 | Son Güncellenme:

Nur Yerlitaş kaç yaşında? Moda yarışmaları ile televizyona adım atan Nur Yerlitaş, yorumları ve yarışmadaki halleri ile ekranın aranan yüzü haline gelmişti. Geçtiğimiz yıl hastalanan Nur Yerlitaş'ın sağlık durumu şimdi nasıl? İşte Nur Yerlitaş ile ilgili merak edilenler...

Nur Yerlitaş kimdir Nur Yerlitaşın sağlık durumu nasıl

Nurella lakabıyla tanınan Nur Yerlitaş, 1960 yılında dünyaya geldi. Anne tarafından Arap kökenli baba tarafından Giresunlu olan Nur Yerlitaş, jüri üyeliğini üstlendiği moda programlarıyla tanındı. Şimdilerde pek çok ünlü ismin sahne kostümünü tasarlayan Nur Yerlitaş, kariyerine 80’li yılların başlarında İtalya’dan ve Fransa’dan getirdiği kıyafetleri satarak başladı.

Haberin Devamı

2010’da Yemekteyiz programında bazı ünlülerle daha yarışmacı olarak yer aldı. Demet Akalın’ın Giderli 16 isimli albümünde yer alan ”Türkan” isimli müzik klibinde oynadı. Genellikle moda alanında tanınıyor olsa da, 2007 yılında dans yarışmasının jüri üyeliğini de yaptı.

NUR YERLİTAŞ'IN HASTALIĞI VE SON DURUMU

Nur Yerlitaş'a geçtiğimiz yıl beyin kanseri teşhisi kondu. Alışveriş turu sırasında gazeteciler ile karşılaşan ve objektiflere poz veren Yerlitaş, muhabirler ile kısa süre sohbet etti.

Sağlık durumunu ve tedavi sürecini soran muhabirlere teşekkür eden ünlü modacı, "Şu anda tedaviden çıkıp geldim. İyi gidiyor tedavim, bugüne de şükür" dedi.

Nur Yerlitaş kimdir Nur Yerlitaşın sağlık durumu nasıl