Gündem O Ses Türkiye 2017'nin şampiyonu kim olacak? Bu akşam belli oluyor...

O Ses Türkiye 2017'nin şampiyonu kim olacak? Bu akşam belli oluyor...

18.03.2017 - 14:57 | Son Güncellenme:

O Ses Türkiye'de artık final zamanı. Bu akşam canlı olarak yayınlanacak büyük finalde birinci olan isim belli olacak. Hadise'nin takımından 3, Gökhan ve Hakan'ın takımından 2, Sibel Can'ın takımından 1 adayın finale kaldığı O Ses Türkiye'de kıran kırana bir rekabet olacak.

O Ses Türkiye 2017nin şampiyonu kim olacak Bu akşam belli oluyor...

O Ses Türkiye'de final zamanı geldi. Geçtiğimiz günlerde yarı finali yapılan O Ses Türkiye'de 6 yarışmacı finale çıkmaya hak kazandı. Bu akşam canlı yayınlanda O Ses Türkiye'nin finalisti belli olacak. Heyecan dorukta..

Haberin Devamı

O Ses Türkiye finali bu akşam saat 20.00'de TV8'de..

O SES TÜRKİYE FİNALİSTLERİ KİMLER OLDU?

Sevilen yarışma programı O Ses Türkiye yarı final bölümüyle adeta nefes kesti. Hadise, Murat Boz, Sibel Can ve Gökhan – Hakan kardeşlerin jüri koltuğunda oturduğu O Ses Türkiye’de yarı final heyecanı yaşanmış, aylardır zorlu bir mücadele veren 8 kişi yarı final için yarışmıştı. Müthiş performansların sergilendiği yarı finalde, finale çıkan adaylar halk tarafından belirlendi.

O Ses Türkiye Yarı Final’de 8 yarışmacı en güzel şarkıları kendine özgü söylemleriyle seslendirdi. Teker teker sahne alan yarışmacılar canlı olarak seslendirdikleri parçaları izleyicilerin oylamasına sunuldu. Yarışmacılar 3 dakika boyunca ekran başındaki seyircilerden SMS oyu beklediler. Tüm yarışmacılar performanslarını sergiledikten sonra O Ses Türkiye’de Final’e çıkan yarışmacılar Acun Ilıcalı tarafından açıklandı.

Haberin Devamı

Acun Ilıcalı noter tarafından Final’e yükselen yarışmacıları sıra olmaksızın teker teker açıkladı.

İŞTE O SES TÜRKİYE FİNALİSTLERİ

1. Cihangir Moralı (Hadise’nin takımı)
2. Resul Aydemir (Gökhan ve Hakan’ın takımı)
3. Dodan Özer (Hadise’nin takımı)
4. Keremhan Özdemir (Gökhan ve Hakan’ın takımı)
5. Taylan Bayri (Hadise’nin takımı)
6. Burhan Çatılı (Sibel Can’ın takımı)


O SES TÜRKİYE BÜYÜK FİNALİ