Gündem Oğlak burcunun kötü huyları

Oğlak burcunun kötü huyları

17.04.2018 - 15:23 | Son Güncellenme:

Oğlak burcuna sahip kişiler kendinden emin, güçlü ve sabırlı bir karaktere sahiptir.Sarsılmaz bir yapıları vardır ve bu yönleri dış görünüşlerine yansımaktadır. Oğlak burcunun genel özellikleri bunlar olsa da bu burcun olumsuz özellikleri de oldukça fazladır. İşte Oğlak burcunun hiç bilinmeyen olumsuz özellikleri.

Oğlak burcunun kötü huyları

Oğlak Burcunun Genel Özellikleri

Haberin Devamı

Çevresindeki insanlara mesafeli davransa da aslında samimi olmak isteyen ve ilgiye ihtiyaç duyan bir yapıya sahiptir. Özgüveni yüksektir, kendi düşünceleri ve planlarına çok önem verir. Oğlak burçları maddiyata çok önem verir. Hayatlarındaki en önemli nokta iş ve para, daha sonra ise aşk ve evliliktir. Kalıpların içinde yaşamayı sever. Kendi kuralları ve ölçüleri vardır, bunların dışına çıkmaz ve çıkılmasını istemez.

Oğlak Burcunun Olumsuz Özellikleri

1-)Mesafeli ve Kuşkucu Olmaları

Oğlak burcu diğer insanlara karşı mesafeli davranır. Bu özelliği diğer insanlar tarafından soğuk olarak nitelendirilmesine yol açar. Ancak Oğlak burcu bu tercihinden vazgeçmez ve kendi kalıplarından dışarı çıkmaz, çıkılmasını da istemez. Çevresindeki insanlara karşı kuşkucudur. Kendisi çok titiz çalıştığı için başkasının yaptığı işler plansız ve tam düşünülmemiş gibi gelir. Bu da onu özellikle iş hayatında kuşku duymaya yönlendirir .

Haberin Devamı

2-)Kendi Kabuğuna Çekilmeleri

Oğlak burcu için bazen yalnızlık çok önemli bir hale gelir ve bir konu üzerinde çaresiz hissettiği zaman geriye çekilerek kendi dünyasında saatlerce, günlerce düşünebilir. Bu durumda Oğlak burcu kimsenin kendisiyle iletişime geçmesine izin vermez ve bağlantıyı tamamen kendi istediği zamana kadar kopartır. Bazen de kendini dinlemek için yalnız kalmayı seçebilir ve bu durumlarda Oğlak burcu rahatsız edilmemelidir yoksa rahatsız eden kişiye kızacaktır.

3-)Hırslı Olmaları

Oğlak burcuna sahip kişiler bazen diğer insanlar tarafından anlam verilemeyen bir şekilde hırsının da etkisiyle değişik kararlar almaktadırlar. Kariyeri konusunda Oğlak burcu çok hırs yapar ve neredeyse bütün ömrünü tekdüze bir şekilde geçirir ve aslında yaşamak istediği hayatı yaşayamaz. Geçmişe dönüp baktığı zaman pişmanlıklarla dolu yıllar bırakmış olur. Toplumda saygın ve değerli bir yer edinmek için, başkalarının gözünde başarılı bulunmak için çok çalışır. Sırf bu amaçla yani toplumda değer görmek için aşık olmadığı kişiyle evlilik bile yapabilir. Bunu kendine bile itiraf edemez... Oğlak burcu olan insanlar genelde hırslarının kurbanı olduklarını çok geç fark etmektedirler ve bu durumdan çoğu zaman pişman olurlar.