Gündem Öğretmen atamaları 2021 ne zaman? 20 Bin Öğretmen ataması branş dağılımı kontenjanları takvimi açıklandı mı?

Öğretmen atamaları 2021 ne zaman? 20 Bin Öğretmen ataması branş dağılımı kontenjanları takvimi açıklandı mı?

26.02.2021 - 08:34 | Son Güncellenme:

Öğretmen adaylarının sabırsızlıkla beklediği müjdeli haber geçtiğimiz gün Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından verildi. 20 Bin öğretmen ataması yapılacağını açıklayan Erdoğan, adayları arayışa geçirdi. Günden güne merak konusu olan Öğretmen atamaları 2021 ne zaman? 20 Bin Öğretmen ataması branş dağılımı kontenjanları takvimi yayımlandı mı? soruların yoğun ilgiyle karşılaşmaya devam ediyor. Peki Milli Eğitim Bakanlığı, öğretmen atamaları 2021 hakkında takvim yayımladı mı?

Öğretmen atamaları 2021 ne zaman 20 Bin Öğretmen ataması branş dağılımı kontenjanları takvimi açıklandı mı

Son dakika haberleri arasında dört gözle beklenen öğretmen atamaları ile ilgili haberler yakından takip ediliyor. Geçtiğimiz gün yapılan 20 bin öğretmen ataması açıklaması sonrasında adaylar heyecanlandı. Peki öğretmen atamaları 2021 ne zaman olacak? 20 Bin Öğretmen ataması branş dağılımı kontenjanları takvimi yayımlandı mı?

Haberin Devamı

ÖĞRETMEN ATAMALARI 2021 NE ZAMAN?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 20 bin öğretmen atamasının önümüzdeki aylarda yapılacağını dile getirdi.

20 BİN ÖĞRETMEN ATAMASI BRANŞ DAĞILIMI KONTENJANLARI TAKVİMİ YAYIMLANDI MI?

2021 Yılı 20 Bin öğretmen ataması ile ilgili takvim veya branş dağılımı kontenjanları henüz yayımlanmadı. MEB konuya ilişkin duyuru yaptığında haberimizin içeriğinde yer vereceğiz.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, şunları kaydetti:

"2002 yılından bugüne kadar toplam 693 bin öğretmenimizin atamasını gerçekleştirdik. Bu vesileyle öğretmen adaylarımızla bir müjdeyi paylaşmak istiyorum. Önümüzdeki aylarda 20 bin öğretmenimizin daha atamasını yapacağız. Bu öğretmenlerimizin de katılımıyla yolumuza çok daha güçlü bir şekilde devam edeceğiz. Yeni yapacağımız 20 bin öğretmen atamasının şimdiden eğitim öğretim camiamıza, milletimize ve öğrencilerimize hayırlı olmasını diliyorum."