Gündem ‘Ömür boyu saklayacağım’

‘Ömür boyu saklayacağım’

24.04.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

Milliyet’in dünkü kapağında yer alan resmi yapan 53 ödüllü ortaokul öğrencisi Naz Peri İrem, “Gazeteyi bir ömür saklayacağım” dedi. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Milliyet Gazetesi’nin manşetindeki gece gündüz demeden çalışan sağlık çalışanlarını ve çocukları kalp içerisine alan kapak çok beğenildi.

‘Ömür boyu saklayacağım’

CİHAT ASLAN İstanbul - Doktorluk hayali kuran ve salgın döneminde canla başla çalışan sağlık çalışanlarını birer kahraman olarak nitelendiren resmin sahibi 13 yaşındaki Naz Peri İrem Kurt, “Sabah gazeteyi gördüğümde çok şaşırdım. İlk defa böyle büyük kapak oldu. Çok sevindim, duygulandım. Bence bu kapakla resimdeki mesajın çoğu kişiye ulaştığını, sağlık çalışanlarına olan minnettarlığımızı gösterdiğimi düşünüyorum. İkinci bayram neşesi oldu. Gazeteyi aldım ömrüm boyunca saklayacağım” diye konuştu. Annesi İlknur Kutluk ise, “Sabah erkenden heyecanla gazete aldık. Çok mutlu olduk, çok duygulandık. Telefonlarım susmadı. Gerçekten çok anlamlı bir resimdi. Değerini de fazlasıyla gördü” dedi.

Haberin Devamı

ABDULLAH MALKOÇ Milliyet - Milliyet’in kapağı yine ses getirdi

Milliyet’in birinci sayfası, dün hem ünlüler arasında hem de sosyal medyada en çok konuşulan haberler arasında yer aldı. Milliyet’in kapağını paylaşan Almeda Abazi-Tolgahan Sayışman, Oktay Kaynarca, Tülin Şahin, Funda Arar, Simge Sağın, Hande Yener, Gizem Karaca, Merve Özbey, Ozan Akbaba, Gurur Aydoğan, Selami Şahin, Öykü Gürman, Suzan Kardeş, Özgün gibi birçok ünlü isim  beğenilerini dile getirdi.