Gündem Öykü’nün son hali herkesi ağlattı! Kızım yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Öykü’nün son hali herkesi ağlattı! Kızım yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

29.03.2019 - 23:17 | Son Güncellenme:

Kızım 25. Son bölüm ile ekranlara geldi. Sevilen dizinin son bölümünde Öykü fenalaşarak hastaneye kaldırıldı. Doktorlar ise tek yolun kemik iliği nakli olduğunu söyledi. Öykü’nün son hali izleyenleri duygulandırırken herkes yeni bölüm fragmanını şimdiden merak etmeye başladı. Peki Kızım 26. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Öykü’nün son hali herkesi ağlattı Kızım yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı

Her Cuma saat 20:00’de TV 8 ekranlarına gelen Kızım’da yine hem eğlenceli hem de duygusal bir bölüm geride kaldı. Öykü’nün babası ile geçirdiği keyifli anlar izleyenleri mutlu ederken bayılıp hastaneye kaldırılması ise herkesi üzdü. Doktorlar ise tek çarenin kemik iliği nakli olduğunu söyledi. İzleyenler ise yeni bölüm fragmanı için şimdiden beklemeye koyuldu bile. Kızım 26. Bölüm frgamanı henüz yayınlanmazken yayınlandığında sayfamızda izlemeniz mümkün olacak.

Haberin Devamı

KIZIM 25. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Öykü ve Demir birbirinden eğlenceli hikayelerine devam ederken, zor anlar yaşamaya devam ediyor. Öykü'nün hastalığı günden güne artış gösterirken, Demir ise kızı için telaşlanıyor. Öykü, fenalaşarak hastaneye kaldırılıyor. Doktorlar ise tek çözümün uygun bir donör ile kemik iliği nakli olduğunu söylüyor.