Gündem Özgü Kaya kimdir, kaç yaşında? Özgü Kaya biyografisi

Özgü Kaya kimdir, kaç yaşında? Özgü Kaya biyografisi

11.06.2019 - 11:01 | Son Güncellenme:

Özgü Kaya, TV ekranlarında yayınlanmaya başlayacak olan Kimse Bilmez dizisinde Sevda karakterine hayat verecek. İlk olarak Adı Efsane adlı dizide Sibel karakterine hayat veren Özgü Kaya geçtiğimiz yıl içerisinde Kutül Amare adlı dizide Zeynep karakterine hayat vermişti. Yağmur Tanrısevsin'e olan benzerliği ile dikkatleri üzerine çeken güzel oyuncu Özgü Kaya hakkında merak edilenler...

Özgü Kaya kimdir, kaç yaşında Özgü Kaya biyografisi

İlk olarak Adı Efsane adlı dizisinde hayat verdiği Sibel karakteri ile dikkatleri üzerine çeken güzel oyuncu Özgü Kaya, TRT 1 ekranında yayınlanan Kutül Amare adlı dizide Zeynep karakterine hayat vermişti. Yağmur Tanrısevsin'e olan benzerliği ile dikkatleri üzerine çeken Özgü Kaya, Kimse Bilmez adlı dizide Sevda karakterine hayat verecek.

Haberin Devamı

ÖZGÜ KAYA KİMDİR?

Kimse Bilmez dizisinde Kerem Vem(Ali) ile büyük bir aşk yaşayacak olan Sevda karakterini oynayacak olan Özgü Kaya 17 Haziran 1996 yılında İstanbul da dünyaya gelmiştir. Aslen Uşak Eşmeli dir. 1,63 boyunda ve 53 kg ağırlığındaki oyuncu güzelliği ile dikkatleri çekmektedir. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Bölümü’nde eğitim hayatını devam ettirmektedir.

İlk oyunculuk deneyimini 207 yılında Erdal Beşikçioğlu, Gökçe Bahadır ve Rojda DemirER’in başrollerinde oynadığı Adı Efsane dizisinde Sibel karakterini oynayarak gerçekleştirmiştir. Ardından 2018 yılında TRT 1 de yayınlanan Kutul Amare dizisinde Zeynep karakterini oynamıştır.