Gündem ‘Parayı kuzenim Volkan’la gönderdim’

‘Parayı kuzenim Volkan’la gönderdim’

30.11.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Seçil Erzan’ın, Arda Turan’dan sonra en fazla parayı aldığı Emre Belözoğlu’nun detaylı ifadesi ortaya çıktı. Belözoğlu, yüksek getiriye sahip fonu, kuzeni aynı zamanda Fatih Terim’in damadı olan Volkan Bahçekapılı’dan öğrendiğini söyledi. Emre Belözoğlu, ifadesinde özetle şunları söyledi:

‘Parayı kuzenim Volkan’la gönderdim’

“1 milyon 492 bin dolar parayı ve 1 milyon 400 bin dolar olmak üzere 2 milyon 892 bin dolar parayı kuzenim Volkan’a gönderdim. Kendisi de Seçil Erzan’a bizzat teslim etmiştir. Akabinde 18 Mart tarihinde tekrar 400.000 USD parayı fona yatırması için Volkan’ın yönlendirmesiyle şoförüm Seçil Erzan’a elden teslim etmiştir.”

Haberin Devamı

‘5 milyonu tamamlayalım’

“Yaklaşık 10 gün sonra Seçil Erzan beni yeniden aradı. Toplam paramı 5 milyon dolara tamamlarsam daha yüksek bir kazancım olacağını söyleyerek beni kandırmıştır. Ancak ben 1 milyon dolar daha verebileceğimi söyledim. Arkadaşlarımdan borç harç toplam 1 milyon dolar parayı daha temin edip Volkan’a teslim ettim. Volkan da bu parayı aile dostumuz olan Nur Erkasap’a Seçil Erzan’a vermesi için göndermiştir.”

‘Benim adıma yayılan sözlere itibar etmeyin’

Dolandırıcılık iddiasıyla yargılanan bankacı Seçil Erzan’a en çok para kaptırdığı ortaya çıkan Arda Turan, ilk defa açıklama yaparak, “Benim adımla yayılan sözlere lütfen itibar etmeyiniz” dedi. Turan, Instagram hesabından, “Yargıya intikal etmiş bir süreç var. Adalete saygımdan konuyla ilgili tek kelime açıklama yapmadım, yapmayacağım. Benim adımla yayılan sözlere lütfen itibar etmeyiniz” dedi.

Haberin Devamı

‘İçeriğinden haberdar değildim’

Para kaptıran birçok kişiye teminat olarak verilen sözde dekont ve belgelerden bazılarında Erzan’la birlikte imzası olan ve hakkında takipsizlik kararı verilen Denizbank Levent Şubesi Operasyon Müdürü Asiye Öztürk ise savcılığa verdiği ifadede şunları söyledi: “Seçil müdür şubemize tayin olduktan sonra özellikle Galatasaraylı futbolcuların yanına gelip gittiğini biliyorum ancak Erzan’ın kimlerle görüşüp neler vadettiğinden haberdar değilim. Ben bu zamana kadar hatırladığım kadarıyla 4-5 adet bilmediğim ve içeriğinden haberdar olmadığım belgeleri imzaladım. Çünkü Seçil müdür beni yanına çağırıp ‘Asiye şunları imzala, acil müşteriye vereceğim’ demişti.”