Gündem Parkta 'yasak aşk' dehşeti! Telefondaki mesaj iki cana mal oldu

Parkta 'yasak aşk' dehşeti! Telefondaki mesaj iki cana mal oldu

17.03.2024 - 13:23 | Son Güncellenme:

Batman'da dini nikahla birlikte yaşadığı kadının telefonuna gelen mesajı gören R.B dehşet saçtı.

Parkta yasak aşk dehşeti Telefondaki mesaj iki cana mal oldu

Batman’da R.B., dini nikahla birlikte yaşadığı Esra Y. (25) ile park yakınında yanında gördüğü Rüknettin Ö.’yü (25) tabancayla ateş ederek öldürdü. Polis tarafından yakalanan R.B. emniyete götürüldü.

Haberin Devamı

Olay, saat 02.00 sıralarında Yenişehir Mahallesinde Süleyman Nazif Parkı karşısında meydana geldi. R.B., dini nikahla birlikte yaşadığı Esra Y. ve yanında bulunan Rüknettin Ö.’ye tabancayla ateş etti. Esra Y. ve Rüknettin Ö. kanlar içinde yere yığılırken R.B. kaçtı. Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

İKİSİ DE HAYATINI KAYBETTİ

Yapılan kontrolde Esra Y. ve Rüknettin Ö.'nün hayatını kaybettiği belirlendi. Esra Y. ve Rüknettin Ö.'nün cansız bedenleri otopsi için Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. R.B. polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Parkta yasak aşk dehşeti Telefondaki mesaj iki cana mal oldu

TELEFONDAKİ YAZIŞMALARI GÖRÜNCE BULUŞMAK İÇİN MESAJ ATMIŞ

Haberin Devamı

Esra Y. ve Rüknettin Ö.'yü tabancayla ateş ederek öldüren R.B.’nin emniyetteki işlemleri devam ediyor. R.B.’nin, Esra Y. ve Rüknettin Ö.' ile mesajlaşmalarını görüp tartıştıklarını, daha sonra kadının telefonundan Rüknettin Ö.’ye buluşmak için mesaj attığını ve olay yerindeki tartışma sırasında silahlı saldırıda bulunduğunu söylediği öğrenildi.