Gündem MSB'den peş peşe açıklamalar! İki bölgede 8 terörist etkisiz hale getirildi

MSB'den peş peşe açıklamalar! İki bölgede 8 terörist etkisiz hale getirildi

10.06.2022 - 10:01 | Son Güncellenme:

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde 5 PKK’lı teröristin etkisiz hâle getirildiği bildirildi. Yeni bir açıklama daha yapan MSB bu kez Fırat Kalkanı bölgesinden 3 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirdiğini duyurdu.

MSBden peş peşe açıklamalar İki bölgede 8 terörist etkisiz hale getirildi

Milli Savunma Bakanlığı'ndan terörle mücadeleye ilişkin yeni bir açıklama geldi. Bakanlıktan yapılan açıklamada, "Mehmetçiğin nefesi teröristlerin ensesinde. Irak’ın kuzeyinde başarıyla devam eden Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde 5 PKK’lı terörist etkisiz hâle getirildi. Terörle ve teröristle mücadelemiz etkin ve kararlı şekilde sürecek." denildi.

MSBden peş peşe açıklamalar İki bölgede 8 terörist etkisiz hale getirildi


Haberin Devamı

FIRAT KALKANI'NDAN DA 3 PKK'LI ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Terör örgütüne bir darbe haberi de Fırat Kalkanı bölgesinden geldi. Milli Savunma Bakanlığı, Fırat Kalkanı bölgesine taciz ateşi açan 3 PKK'lının etkisiz hale getirildiğini duyururken konuyla ilgili de açıklama yaptı. MSB açıklamasında, 'Teröristlerin taciz atışları cezasız kalmıyor. Suriye’nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı bölgesine taciz ateşi açan 3 PKK/YPG’li terörist, Türk Silahlı Kuvvetlerimiz tarafından etkisiz hâle getirildi.' denildi.

MSBden peş peşe açıklamalar İki bölgede 8 terörist etkisiz hale getirildi