Gündem Polis memuru karakolda 2 amirini şehit etti

Polis memuru karakolda 2 amirini şehit etti

28.04.2024 - 07:00 | Son Güncellenme:

Adıyaman’da polis merkezinde bir polisin silahla vurduğu karakol amiri ve ekipler amiri şehit oldu.

Polis memuru karakolda 2 amirini şehit etti

FERİT ZENGİN İstanbul - İki meslektaşını vuran polis ise, etkisiz hale getirilerek gözaltına alındı. Olay dün akşam saatlerinde Altınşehir Şehit Ahmet Yıldırım Polis Merkezinde meydana geldi. Polis memuru S.U.Ş. karakolda ateş açarak, Polis Merkezi Amiri Kamuran Üçgül (46) ve Asayiş Şube Müdürlüğü Ekipler Amiri Gökhan Özbek’i (42) şehit etti. S.U.Ş. ise polis merkezinde görevli polis memurları tarafından bacağından vurularak etkisiz hale getirildi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan polisler Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile özel hastaneye kaldırıldı.

Haberin Devamı

Polis memuru karakolda 2 amirini şehit etti

Üçgül ve Özbek tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu. Saldırıyı gerçekleştiren S.U.Ş.’nin ise hastanede tedavi altında olduğu belirtildi. Polis memurunun kripto para dolandırıcılığına kurban gittiği, cinnet getirmesi sonucu olayı gerçekleştirdiği iddia edildi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya yaptığı açıklamada “Olayda hayatını kaybeden şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerimize sabır ve başsağlığı diliyoruz. Konuyla ilgili adli ve idari tahkikat başlatılmıştır” ifadelerini kullandı.