Gündem PTT sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? PTT soru ve cevapları

PTT sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? PTT soru ve cevapları

15.08.2018 - 09:23 | Son Güncellenme:

12 Ağustos'ta gerçekleştirilen PTT sınavının ardından PTT insan Kaynakları tarafından sınav soru ve cevapları adayların erişimine sunuldu. Gişe ve Büro memurunun yanı sıra dağıtıcı pozisyonu içinde memur alımı yapacak olan PTT'nin sınav sonuçlarını ne zaman açıklayacağı büyük merak konusu...

PTT sınav sonuçları ne zaman açıklanacak PTT soru ve cevapları

PTT bünyesinde istihdam edilmek üzere Gişe memuru, büro memuru ve dağıtıcı pozisyonları için alım yapacak olan PTT yazılı sınav işlemleri 12 Ağustos'ta gerçekleştirildi. PTT sınavının ardından sınav soru ve cevapları erişime açıldı. Peki PTT sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

Haberin Devamı

PTT İNSAN KAYNAKLARI SINAV SORU VE CEVAPLARINI YAYIMLADI!

Adaylar, sınav sorularına ilişkin itirazlarını PTT’nin 1840 no’lu posta çeki hesabına 30 TL itiraz ücreti yatırıldığını gösteren belge ve itiraz gerekçesini gösteren dilekçe ile 14.08.2018-17.08.2018 tarihleri arasında gazisem@gazi.edu.tr e-mail adresine yapacaklardır. Sınavla ilgili itirazlara ilişkin itiraz değerlendirme raporu http://ik.ptt.gov.tr adresinde yayınlanacaktır.

Sınav sorularına yapılacak itirazlarda adayların;

T.C. kimlik numarası, adı, soyadı, iletişim bilgileri ve imzasının yer aldığı bir dilekçe olmalıdır.

İtiraz ücretine ilişkin dekont bulunmalıdır.

İtiraz gerekçesi açık ve net bir şekilde yazılmış olmalıdır.

İtirazlar belirlenen itiraz süresi içinde yapılmalıdır.

Haberin Devamı

Ayrıca sınavı geçersiz sayılan, sınava girmeyen, sınava alınmayan ya da sınavdan çıkarılan adayların itiraz başvuruları dikkate alınmayacaktır.

PTT SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

2018/1 PTT sınavının hemen ardından sınav soru ve cevapları adayların erişimine sunuldu. PTT bünyesinde çalıştırılmak üzere alınacak olan Büro personeli, Gişe memuru ve dağıtıcı pozisyonlarına alınacak personel için gerçekleştirilen sınavın ardından sonuçlar merak içinde beklenmeye başlandı. PTT sınav sonuçlarına ilişkin henüz net bir açıklama yapmadı.