Gündem Rus mankenin evinde milyonluk hırsızlık

Rus mankenin evinde milyonluk hırsızlık

13.09.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

İstanbul’un Kağıthane ilçesinde lüks bir sitenin rezidansında yaşayan Rus manken Aleksandra Serıakova’nın (24) 500 bin lira değerinde dövizi ile 500 bin liralık mücevheri çalındı.

FERİT ZENGİN Haber Merkezi  - Olay, 7 Eylül Perşembe günü meydana geldi. İddiaya göre, rezidansın 12’nci katında yaşayan Rus manken Aleksandra Serıakova akşam saatlerinde SPA’ya gitti.

Haberin Devamı

Manken bir saat sonra evine geldiğinde mücevher kutusunun açık olduğunu ve içindeki 500 bin lira değerindeki kolyesinin olmadığını fark etti. Kutudaki 500 bin lira değerindeki dövizinin de olmadığını görünce evine hırsız girdiğini düşünerek, rezidans yönetimine ve polise şikayette bulundu. Genç mankenin şikayetiyle harekete geçen polis evde parmak izi ve delil çalışması yaptı.

Evden parmak izi örneği toplayan polis, rezidansın lobi ve dış kamera kayıtları üzerinde yaptığı incelemede şüpheli şahıs tespit edemezken, evin kapısında da herhangi bir zorlama ve müdahale belirleyemedi. 

Hırsız veya hırsızları genç mankeni yakından tanıyan ve evine girip çıkan şahıslardan birisi olarak değerlendiren polisin hırsız veya hırsızları yakalamak için çalışması sürüyor.