Gündem Rüya 9. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

Rüya 9. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

11.09.2017 - 08:45 | Son Güncellenme:

Rüya dizisi 8. bölümüyle dün yayınlandı. Günü değiştirilen ve Salı'dan Pazar akşamına alınan Rüya dizisinde Bulut kaza geçirdi. Rüya'nın merakla beklenen 9. bölüm fragmanı da yayınlandı. Peki Bulut ile Elif boşanacak mı?

Rüya 9. yeni bölüm fragmanı yayınlandı

Show TV'nin entrika dolu dizisi Rüya dün 8. son bölümüyle ekrana geldi. Hemen arkasından Rüya'nın 9. yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. Elif ile Bulut'un boşanıp boşanmayacakları merak konusu oldu. İşte Rüya dizisinin yeni bölümünde yaşanacaklar...

Haberin Devamı

RÜYA 9. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

RÜYA 8. SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Rüya'nın 8. Bölümünde; Ruhşan, Bulut’a gizliden yaptırmış olduğu DNA test sonuçlarını verir ve sonuç negatiftir. Cihan İstanbul’dan uzakta teknede dinlenirken karşısına Şahika çıkar. Şahika’nın teknede olduğundan haberiz olan Cihan davetsiz misafiri karşısında şaşkındır. Bulut, Elif’e Ruhşan’ın gizliden yaptırmış olduğu DNA sonucunu açıklar. Elif’in Alaz’a karşı şüpheleri artık tamamen doğrulanmıştır. Alaz’ın Giraylar ailesine karşı olan nefreti artık gün yüzüne çıkmıştır. Gülendam Cemre’den almış olduğu flash diski açar, karşısına çıkan itiraf ile şaşkına döner. Gülendam da Alaz’ın Cihan’ın oğlu olduğu gerçeğini öğrenmiştir. Gülendam, Giraylar ailesinden para kopartmak için nasıl bir plan yapacaktır? Sefer Vuslat’tan Yıldız’ı ister. Yıldız bu duruma ne diyecektir?