Gündem Rüya dizisinde şok gelişme!

Rüya dizisinde şok gelişme!

18.09.2017 - 12:08 | Son Güncellenme:

SHOW TV'nin sevilerek izlenen dizilerinden Rüya 9. son bölümüyle dün akşam ekranlara geldi. Bulut'un gerçekleri öğrenmesinden korkan Elif itiraflarda bulununca işleri iyice karıştırır. Elif'in itirafları Bulut'u namlunun ucuna getirir. Rüya dizisi içinse flaş bir karar verildi. Detaylar haberimizde..

Rüya dizisinde şok gelişme

SHOW TV'nin sevilen dizisi Rüya 9. son bölümüyle dün akşam ekranlara geldi. Rüya son bölümde Elif'in intihar döşeğine gelmesi işleri karıştırdı. Yaşadıklarını ve bildiklerini kaldıramayan Elif hayatına son verme kararı aldı. Bulut'un ise namlunun ucunda olması izleyenleri epeyce korkuttu.

Haberin Devamı

Rüya dizisi içinse flaş bir karar verildi. Dün akşam 9. son bölümüyle ekranlara gelen Rüya Pazar günü 10. son bölümüyle final yapacak. Rüya dizisinin final kararını neden aldığı ise henüz bilinmiyor.

RÜYA 9. BÖLÜM ÖZETİ

Alaz ve Yıldız, Bulut ve Elif'e sözlendiklerini açıklıyorlar.

Bir balıkçı tarafından son anda kurtarılan Elif'in yanına ilk gelen Yıldız oluyor. Yıldız'ın ısrarları üzerine Elif yaşadığı her şeyi itiraf etmek zorunda kalıyor. Bir balıkçı tarafından son anda kurtarılan Elif'in yanına ilk gelen Yıldız oluyor. Yıldız'ın ısrarları üzerine Elif yaşadığı her şeyi itiraf etmek zorunda kalıyor.

Cihan'ın Alaz'ın babası olduğunu itiraf ettiği kaseti ele geçiren Gülendam, Cihan'a şantaj yaparak para koparıyor.

Haberin Devamı

Bulut, Elif'i yeni aldığı evi göstermeye götürüyor. Bulut'un aldığı yeni evi gezmeye gelen Elif kötü bir sürprizle karşılaşıyor. Alaz, Elif'in yeni komşusu oluyor.

RÜYA 10. BÖLÜM FRAGMAN