Gündem ‘Saldırgan en ağır şekilde cezalandırılmalı’

‘Saldırgan en ağır şekilde cezalandırılmalı’

11.01.2024 - 07:00 | Son Güncellenme:

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, 8 Ocak’ta saldırıya uğrayan Fatih Camii İmamı Galip Usta ile cami cemaatinden Bilal Erdem’e şifa diledi.

‘Saldırgan en ağır şekilde cezalandırılmalı’

ANKARA Milliyet - Bahçeli, paylaşımında, “Bu alçak saldırganın en ağır şekilde cezalandırılmasının yanı sıra, karanlık bağlantılarının aydınlatılacağına, provokasyon iklimi oluşturmanın arayışında olan mihraklara asla fırsat verilmeyeceğine yürekten inanıyorum” ifadelerini kullandı. 

Haberin Devamı

Bahçeli, 10 Ocak Dünya Çalışan Gazeteciler Gününü nedeniyle yayımladığı mesajında da şunları kaydetti: “İnsan, kitle iletişim araçları vasıtasıyla devamlı surette kendisini ilgilendiren veya ilgilendirebilecek konularda ya bilgi ya da haber almak ister. Bilgi ve haberin doğrusunu öğrenmek hem vatandaşlık hakkı hem de insan hakkıdır. Gaflara, çarpıtmalara, dezenformasyonlara, kasten atlanılan gerçeklere, yalan iddialara ve yanlış yönlendirmelere tevessül ve teşebbüs etmeyen gazeteciler her zaman saygıyı hak etmektedir. Mesleğinin ahlaki ve etik ilkelerine bihakkın riayet eden, sorumluluk şuuruyla çalışmalarını sürdüren bütün gazetecilerimizin 10 Ocak Dünya Çalışan Gazeteciler Gününü tebrik ediyor, görevini icra ederken hayatlarını kaybeden gazeteci-lerimize Cenab-ı Allah’tan rahmetler diliyorum.”