Gündem Samsun'da kaza: AK Parti Artvin Gençlik Kolları Başkanı Doğukan İslamoğlu hayatını kaybetti

Samsun'da kaza: AK Parti Artvin Gençlik Kolları Başkanı Doğukan İslamoğlu hayatını kaybetti

02.12.2023 - 21:40 | Son Güncellenme:

Samsun'un Çarşamba ilçesinde, iki otomobilin çarpıştığı kazada 2 kişi yaşamını yitirdi, 2 kişi de ağır yaralandı. Kazada yaşamını yitirenlerden birinin AK Parti Artvin Gençlik Kolları Başkanı Doğukan İslamoğlu olduğu öğrenildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan başsağlığı mesajı yayımladı.

Samsunda kaza: AK Parti Artvin Gençlik Kolları Başkanı Doğukan İslamoğlu hayatını kaybetti

Kaza, akşam saatlerinde Çarşamba ilçesi Dikbıyık mevkisinde meydana geldi. Tolgahan Topuz yönetimindeki 55 AGU 319 plakalı otomobil, karşı şeritte gelen AK Parti Artvin Gençlik Kolları Başkanı Doğukan İslamoğlu yönetimindeki 06 DKU 378 plakalı otomobile çarptı.

Haberin Devamı

Samsunda kaza: AK Parti Artvin Gençlik Kolları Başkanı Doğukan İslamoğlu hayatını kaybetti

Kazada, İslamoğlu ve Topuz ile otomobilindeki Nuh Çevik ve Ertuğrul Sağlam ağır yaralanırken, ihbar üzerine bölgeye sağlık, polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin kaza yerindeki ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. Sürücüler İslamoğlu ve Topuz, doktorların tüm müdahalesine rağmen yaşamını yitirdi. Çevik ve Sağlam'ın ise durumunun ağır olduğu öğrenilirken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

ERDOĞAN'DAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan trafik kazası sonucu hayatını kaybeden AK Parti Artvin İl Gençlik Kolları Başkanı Doğukan İslamoğlu için taziye paylaşımı yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “AK Parti Artvin İl Gençlik Kolları Başkanımız, değerli yol ve dava arkadaşımız Doğukan İslamoğlu'nun vefatından derin üzüntü duydum. Merhum kardeşimize Allah'tan rahmet; ailesine, sevenlerine ve tüm teşkilatımıza başsağlığı diliyorum” ifadelerine yer verdi.

Haberin Devamı

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz: AK Parti Artvin Gençlik Kolları Başkanımız Doğukan İslamoğlu’nun elim bir trafik kazası sonucu hayatını kaybettiğini derin bir teessürle öğrendim. Merhum dava arkadaşımıza Allah'tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve AK Parti teşkilatlarımıza baş sağlığı diliyorum.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu: Elim bir kaza sebebiyle AK Parti Artvin Gençlik Kolları Başkanı Doğukan İslamoğlu'nu kaybettiğimizi öğrendim. Kendisine Allah'tan rahmet; ailesine, teşkilatımıza sabırlar diliyorum. Mekânı cennet olsun...

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan: AK Parti Artvin Gençlik Kolları Başkanımız Doğukan İslamoğlu'nun vefatını büyük bir üzüntüyle öğrendim. Merhuma Allah’tan rahmet; ailesine ve teşkilatımıza başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun.

Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin: Artvin AK Parti Gençlik Kolları Başkanı kardeşimiz Doğukan İslamoğlu'nun elim bir trafik kazasıyla vefat haberini üzülerek öğrendim. İslamoğlu ailesi ve teşkilatımıza yüce Allah'tan sabır diliyorum. Kardeşimizin mekânı cennet, makamı âli olsun inşallah.

Haberin Devamı

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak: AK Parti Artvin İl Gençlik Kolları Başkanımız, kardeşimiz Doğukan İslamoğlu'nun vefatını büyük bir üzüntüyle öğrendim. Doğukan kardeşimize Allah’tan rahmet; ailesine ve teşkilatımıza başsağlığı diliyorum. Mekânı cennet olsun…

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar: Artvin Gençlik Kolları Başkanımız Doğukan İslamoğlu’nu elim bir trafik kazasında kaybetmenin üzüntüsü içindeyiz. İslamoğlu ailesi ve teşkilatımızın başı sağolsun. Kardeşimizin mekanı cennet olsun.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş: Artvin Gençlik Kolları Başkanımız Doğukan İslamoğlu kardeşimizi elim bir trafik kazasında kaybettik. Başkanımızın ailesine, yakınlarına ve teşkilatımıza Allah'tan sabır diliyorum. Mekanı cennet, makamı âli olsun inşallah. Başımız sağ olsun.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca: AK Parti Artvin Gençlik Kolları Başkanı kardeşimiz Doğukan İslamoğlu hayata veda etti. Kendisine Allah’tan rahmet; ailesine, birlikte görev yaptığı arkadaşlarına ve tüm dostlarına başsağlığı diliyorum. Mekânı cennet olsun.

Haberin Devamı

Ticaret Bakanı Ömer Bolat: AK Parti Artvin Gençlik Kolları Başkanımız Doğukan İslamoğlu’nun vefatını üzüntüyle öğrendim. Kıymetli ailesinin, sevenlerinin ve parti teşkilatımızın başı sağolsun. Mekanı cennet olsun.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç: AK Parti Artvin Gençlik Kolları Başkanımız Doğukan İslamoğlu'nun trafik kazasında hayatını kaybettiği haberini teessürle öğrendim. Kıymetli kardeşimize Allah’tan rahmet, İslamoğlu ailesine ve teşkilatımıza başsağlığı ve sabır diliyorum. Mekanı cennet, makamı âli olsun.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Çok üzgünüz… Artvin Gençlik Kolları Başkanımız Doğukan İslamoğlu'nu trafik kazası sebebiyle kaybettik. Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun… Ülkemiz için aynı ideali paylaştığı genç arkadaşlarımızla hatırasını hep yaşatacağız…

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ: Kıymetli bir dava arkadaşımızı, Artvin Gençlik Kolları Başkanı Doğukan İslamoğlu kardeşimizi kaybetmenin derin hüznü içindeyim. Rabbim, Doğukan’ımıza rahmet eylesin, bizlere emanet ettiği ailesine de sabırlar versin. Başımız sağ olsun.

Haberin Devamı

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan: Çok üzgünüz. Acımız çok ama çok büyük. Artvin Gençlik Kolları Başkanımız, dava kardeşim Doğukan İslamoğlu'nu geçirdiği trafik kazası sonrası maleseef yitirdik. Doğukan kardeşim, karakteriyle, dava adamlığıyla, fedakarlığıyla teşkilatımızda çok büyük hizmetler yaptı. Acımızı kelimelerle ifade edemiyorum. Ailemizin ve teşkilatımızın başı sağolsun. Allah'tan rahmet diliyorum. Mekanın cennet olsun canım kardeşim.