Gündem Sancaktepe'te 3 kardeşin ölümündeki acı detay ortaya çıktı

Sancaktepe'te 3 kardeşin ölümündeki acı detay ortaya çıktı

04.10.2023 - 18:20 | Son Güncellenme:

Berat, Baran ve Batuhan Sağın kardeşlerin önce kayıp oldukları haberi gelmişti. Herkes umutla çocuklardan gelecek haberi beklerken, 3 kardeşin cansız bedenine ulaşıldığı haberi ile tüm Türkiye yıkıldı.

Sancaktepete 3 kardeşin ölümündeki acı detay ortaya çıktı

Sancaktepe Hilal Mahallesi Karşıyaka Caddesi'nde önceki gün saat 17.00 sıralarında 3 çocuk kaybolmuştu. Sokakta oyun oynayan 7 yaşındaki Berat, 9 yaşındaki Baran ve 11 yaşındaki Batuhan Sağın kardeşlerden haber alınamaması üzerine ailesi polise giderek kayıp başvurusunda bulunmuştu. Aynı mahallede Gülpembe Sokak'ta bulunan inşaattan gelen ihbar üzerine çalışma başlatıldı. Çalışmalar sonunda 3 çocuğun cansız bedenine ulaşıldı.

Haberin Devamı

DEFNEDİLDİLER

Berat, Baran ve Batuhan Sağın kardeşlerin cenazeleri yapılan incelemelerin ardından Sancaktepe Hacı Hakkı Saruhan Cami'ye getirildi. Cenazeye Sancaktepe Kaymakamı Ahmet Karakaya, Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü, aile yakınları ve çok sayıda mahalle sakini katıldı. İkindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Berat, Baran ve Batuhan Sağın kardeşlerin cenazeleri Yenidoğan Mezarlığına defnedildi. 

Sancaktepete 3 kardeşin ölümündeki acı detay ortaya çıktı

3 KARDEŞİN PEŞİNDEN KOŞTUĞU ÖNE SÜRÜLEN TOP

Sancaktepe'de kaybolan 3 kardeşin cesetleri, İstanbul Valiliği ile Sancaktepe Belediyesi'nin ortaklaşa inşa etmek üzere temmuz ayında temelini attığı cemevi şantiyesindeki su birikintisinde bulundu. 7 yaşındaki Berat, 9 yaşındaki Baran ve 11 yaşındaki Batuhan Sağın'ın şantiye alanındaki topa ulaşmak isterken suya düşerek boğuldukları öne sürüldü. Bu arada su içindeki topun fotoğrafı ortaya çıktı. Topun çocuklara mı yoksa başkasına mı ait olup olmadığı ise henüz tespit edilemedi.