Gündem Satırla ve kılıçla dehşet saçan avukat tutuklandı

Satırla ve kılıçla dehşet saçan avukat tutuklandı

25.10.2022 - 12:23 | Son Güncellenme:

Satır ve kılıçla bir meslektaşı ve sokaktan geçenleri tehdit eden avukat Levent D. ikinci kez gözaltına alındıktan sonra, “silahla tehdit” suçundan tutuklandı.

Bakırköy’de hukuk bürosunun bulunduğu apartmanda sinir krizi geçiren avukat Levent D. bir eline kılıç bir eline de satır alarak bağırmaya başladı. Sesleri duyan, aynı apartmanda hukuk bürosu olan avukat Ramazan Erdoğan, apartmana çıktı. Ramazan Erdoğan’ı gören Levent D. Erdoğan’a doğru satırı savurdu.

Haberin Devamı

Ramazan Doğru’nun kaçmasının ardından Levent D. bu kez sokaktan geçenleri tehdit etmeye başladı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis, Levent D.’yi gözaltına aldı. Ancak D. ifadesinin ardından serbest bırakıldı. Apartmanın içindeki güvenlik kamerasının görüntülerinin ortaya çıkmasının ardından Levent D. bugün yeniden gözaltına alındı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan Levent D. Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı’na sevk edildi.

Satırla ve kılıçla dehşet saçan avukat tutuklandı

Savcılık ifadesinin ardından tutuklanması talebiyle Bakırköy Sulh Ceza Hakimliği’ne sevk edilen Levent D. buradaki sorgusunun ardından, “silahla tehdit” suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.