Gündem Şehit Astsubay Bahadır Canbulak'a veda

Şehit Astsubay Bahadır Canbulak'a veda

12.01.2024 - 14:54 | Son Güncellenme:

Denizkurdu Tatbikatı’nda dalış eğitiminde rahatsızlanıp kaldırıldığı hastanede şehit olan Astsubay Kıdemli Çavuş Bahadır Canbulat (26) son yolculuğuna uğurlandı.

Şehit Astsubay Bahadır Canbulaka veda

Şehit Astsubay Kıdemli Çavuş Bahadır Canbulat'ın Türk bayrağına sarılı tabutu, bugün, baba evinde helallik alındıktan sonra görev yaptığı Erdek'teki Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'na bağlı Mayın Filosu Komutanlığı'na getirildi. Burada yapılan törenin ardından bekar olan şehit Canbulat’ın cenazesi, öğlende Piri Reis Camii'ne getirdi.

Haberin Devamı

Şehidin annesi Necla ve babası Tamer ile kardeşi Enes Talha Canbulat'ın taziyeleri kabul ettiği askeri törene, Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu, AK Parti Balıkesir Milletvekili Ali Taylan Öztaylan, CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı, İYİ Parti Milletvekili Turhan Çömez, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Ercüment Tatlıoğlu, Erdek Kaymakam Abdullah Atakan Atasoy, Erdek Belediye Başkanı Burhan Karışık, çevre ilçelerin kaymakam ve belediye başkanları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Şehit Astsubay Kıdemli Çavuş Bahadır Canbulat, kılınan cenaze namazının ardından Erdek Şehitliği'nde toprağa verildi.

Şehit Astsubay Bahadır Canbulaka veda

Şehit Astsubay Bahadır Canbulaka veda

Şehit Astsubay Bahadır Canbulaka veda

Yazarlar