Gündem Sevgililer Günü 2022 doodle oldu! 14 Şubat Sevgililer Günü kutlama mesajları

Sevgililer Günü 2022 doodle oldu! 14 Şubat Sevgililer Günü kutlama mesajları

14.02.2022 - 00:31 | Son Güncellenme:

14 Şubat Sevgililer Günü, arama motoru Google'a doodle oldu. Çiftlerin gününün ilk kutlayanı Google! En güzel ve duygusal Sevgililer günü mesajları ve sözleri de böylelikle öne çıkıyor. Her yıl olduğu gibi popüler arama motoru 14 Şubat'ı unutmadı ve en güzel ve anlamlı doodle ile eşleri ve sevgilileri karşıladı. İşte, romantik, en yeni, resimli Sevgililer Günü mesajları...

Sevgililer Günü 2022 doodle oldu 14 Şubat Sevgililer Günü kutlama mesajları

Google,14 Şubat Sevgililer Günü 2022'yi en romantik hali ile karşıladı. Açılış sayfasındaki doodle ile kullanıcıların günlerini kutladı. Kısa ve uzun Sevgililer Günü mesajları da arama motoru üzerinden eşlere, sevgililere gönderilmek üzere aranıyor.

Haberin Devamı

GOOGLE'DAN SEVGİLİLER GÜNÜ 2022 DOODLE'I

Dünyaca ünlü arama motoru Google, 14 Şubat Sevgililer Günü'nü duygusal bir doodle ile kutladı. Kullanıcılar arama sayfasında bu romantik doodle ile karşılaştı. 

Sevgililer Günü 2022 doodle oldu 14 Şubat Sevgililer Günü kutlama mesajları

SEVGİLİLER GÜNÜ MESAJLARI VE SÖZLERİ

Bir parça aklımda, bir parça içimdesin tüm yaşamın vazgeçilmezimsin MELEĞİM. Sevgililer Günün Kutlu Olsun.

Doğan her güneşte seni içime çekmek sana sarılmak istiyorum. Nice mutlu yarınlarımıza ve nice doğacak güneşlerimize sevgilim. Sevgililer Günümüz Kutlu Olsun!

“Yağmurdan sonraki toprak kokumsun, her zaman mutluluğu ve huzuru seninle hissediyorum. Sevgililer günümüz kutlu olsun bir tanem.”

Aşk, biri hayatına girip özel bir anlam kazandırana kadar sadece üç harfli bir kelimedir. Aşkın hayatımı değiştirdi, bu yüzden sana minnettarım. Sevgililer Günün kutlu olsun!

Haberin Devamı

Aşkım, birtanem ben ateş sen ise mumsun benim tek korkum mumun zamanla eriyip yok olması ama doğru ya mum biterse ateş zaten söner. Sevgililer Gününü kutlar bir ömür mutluluklar dilerim.

Sen en büyük sevgiyi hak edecek kadar mükemmel ama herkesin sevmeyi hak edemeyeceği kadar özelsin benim için sevgilim...

Sevgililer Günü 2022 doodle oldu 14 Şubat Sevgililer Günü kutlama mesajları

Efsaneler der ya, her gökkuşağının altında bir hazine yatarmış. Sen benim gökkuşağımın sonu, en değerli hazinemsin… Sevgililer Günümüz kutlu olsun.

Seni her gördüğümde kalbimde bir alev hissediyorum, sanki yanıyor. Çünkü seni tahmin edemeyeceğin kadar çok seviyorum… Sevgililer Günün Kutlu olsun can parçam.

Hayat boyunca senin yanında olmak, beni çok mutlu ediyor. Yaşım ilerledikçe seni daha çok sevmeye söz veriyorum. Gücüm oldukça söz veriyorum. Mutlu Sevgililer Günü, sevgili kocam.

Sana bahçeden gül değil güneşten atom koparıp getirmek istiyorum ama kalbim gibi ellerin de yanar diye korkuyorum. Sevgililer günün kutlu olsun.

Ellerimiz daha birbirine dokununca tutuşmuştu kalplerimiz. Gözlerin gözlerimin önünden hiç gitmiyordu. Kıyafetlerim, o güzel bakışların ve muhteşem sesin… O anda kala kaldım bir süre.

Sevgililer günümüz kutlu olsun bir tanem! Bütün mevsimleri bir günde, bütün yılları ise bir mevsimde seninle yaşamaya razıyım.

Haberin Devamı

Sevgililer Günü 2022 doodle oldu 14 Şubat Sevgililer Günü kutlama mesajları

Aşkın ne olduğu, ne hissettirdiği kısacası aşkın bir tarifi yok bende! Hoş geldin kalbime sevgilim. Sevgililer günümüz kutlu olsun aşkım

Sen dünyaya sürgün bir meleksin ve ben seni o kadar çok seveceğim ki bir daha cennetine geri dönmek istemeyeceksin… Sevgililer günün kutlu olsun!

Sevgilim yarınlarımın romantik sabahı, romantik sabahlarımın yarınlarısın. Sevgililer günümüz kutlu olsun sevgilim.

Denizi içerken maviler takıldı boğazıma, karaya vuran balık gibi çırpınıyorum. Masmavi gözlerine hiç doyamıyor hep özlüyorum. Seni seviyorum mavişim! Sevgililer günümüz kutlu olsun.

“Seninle hayatım daha anlamlı ve her şey daha bir renkli. Kalbimi yerinden oynatacak güce sahipsin. İyi ki varsın sevgilim, Sevgililer Günü’müz kutlu olsun.”

Sen bu dünyadaki en büyük sevgiyi hak edecek kadar mükemmel; ancak herkesin hak edemeyeceği kadar da özelsin. Seni çok seviyorum aşkım, Sevgililer günümüz kutlu olsun.

Sevgililer Günü 2022 doodle oldu 14 Şubat Sevgililer Günü kutlama mesajları

Sana bahçeden gül değil, güneşten atom koparıp getirmek istiyorum ama kalbim gibi ellerin de yanar diye korkuyorum. Sevgililer günümüz kutlu olsun.

Haberin Devamı

Sonra sen geldin güldün. Güldün. Gönlümdeki en kurak topraklar papatya bahçesi oldu.

Aklıma bile gelmiyorsun sevgilim. Düşün ki o kadar kalbimdesin.

Bütün insanları sevebilirdim ama sevmeye senden başlamasaydım.

Yüreğimdeki tek arzu, hayalimdeki tek tutku, bеni yaşatan tеk duygu senmişsin bebeğim. Sevgililer Gününü kutluyorum.

Bu sevgililer gününde beyaz bir güvercin yolluyorum sana kanatlarında mutluluk, yüreğinde sevgi ve sadakat, kar beyaz tüylerinde umut ve gagasında iyi geceler öpücüğü, yanağını uzat.

Unutma ki sevmek daima beraber olmak değil, sensizken bile seninle olabilmektir. Seni seviyorum!

Hiçbir harfi sensiz bir cümleye kurban etmedim.

Sevgililer Günü 2022 doodle oldu 14 Şubat Sevgililer Günü kutlama mesajları

Yüreğimdeki tek arzu, hayalimdeki tek tutku, beni yaşatan tek duygu Sevgililer Günü Mesajları senmişsin bebeğim. Sevgililer gününü kutluyorum. Daha nice yıllara.

Bütün mevsimleri bir günde, bütün yılları bir mevsimde yaşamaya razıyım seninle.Daha nice sevgililer gününü beraber geçirmek dileğiyle.

Haberin Devamı

Denize ilk kez giren çocuk masumiyetiyle seviyorum seni. Boğulacakmışım gibi.

Her sabah uyandığımda kendime, “Böyle birini hak etmek için ne yaptım?” diye soruyorum. Meleğim, Sevgililer Günün kutlu olsun!

Hadi gel tut ellerimi! Benimle yan! Benimle meydan oku her çaresizliğe! Benimle uyu benimle uyan. Birlikte varalım nice yıllara.

Sevdim. Çünkü bir tek ona sarılınca yuva gibi kokuyordu içim.

Kim istemez mutlu olmayı, ama mutsuzluğa da var mısın?

Sen bile bilemezsin gülüşün ben de kaç bahar eder.