Gündem Silahla vurulan avukatın sevgilisi cezaevinde

Silahla vurulan avukatın sevgilisi cezaevinde

17.06.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Ankara’da KADES’e gelen çağrıyı değerlendiren polis ekipleri gittikleri Çankaya ilçesi Pak Sokak’taki bir rezidansta avukat Belen Nesil Coşğun’u (24) yaralı halde buldu.

Silahla vurulan avukatın sevgilisi cezaevinde

Silahla vurulduğu tespit edilen genç avukat kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirirken, kız arkadaşının intihar ettiğini öne süren Muhammet B. gözaltına alındı. Evde yapılan incelemede yatak odasında kan izleri tespit edilirken, olayda kullanılan silah da yorganın arasında bulundu.

Haberin Devamı

Muhammet B.’nin emniyetteki ifadesinde, banyoda bulunduğu sırada odadan silah sesi geldiğini, yatakta yaralı gördüğü kız arkadaşı Belen Nesil Coşğun’u kucağına alıp asansörün önüne kadar getirdiğini ve 112 ekiplerine haber verdiğini söylediği belirtildi. Yaklaşık bir aydır Belen Nesil Coşğun ile söz konusu evde kaldıklarını belirten Muhammet B.’nin başka bir ilde otel işlettiği, evli ve bir çocuk babası olduğu öğrenildi. Adliyeye sevk edilen Muhammed B., çıkarıldığı mahkemece ‘kasten öldürme’ suçundan tutuklandı. Avukat Coşğun’un cenazesi ise memleketi Aksaray’da toprağa verildi.