Gündem Bakan Güler duyurdu: Bu yıl 2 bin 67 terörist etkisiz hale getirildi

Bakan Güler duyurdu: Bu yıl 2 bin 67 terörist etkisiz hale getirildi

13.12.2023 - 19:58 | Son Güncellenme:

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, TBMM Genel Kurulu'nda yaptığı açıklamada "Yurt içi ve sınır ötesinde, terörle mücadelede en başarılı dönemimizi yaşıyoruz." ifadelerini kullandı. Bakan Güler, "Bu yıl 2 bin 67 terörist etkisiz hale getirildi" dedi.

Bakan Güler duyurdu: Bu yıl 2 bin 67 terörist etkisiz hale getirildi

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, TBMM Genel Kurulu'nda yaptığı açıklamada "Yurt içi ve sınır ötesinde, terörle mücadelede en başarılı dönemimizi yaşıyoruz." ifadelerini kullandı. Bakan Güler  "Bu yılın başından itibaren 2 bin 67 terörist etkisiz hale getirilmiştir" dedi.

Haberin Devamı

Türkiye olarak Karadeniz'de gerginliği azaltan ve dengeyi sağlayan Montrö Boğazlar Sözleşmesi'ni dikkatle, sorumlu ve tarafsız bir biçimde uyguladıklarını ifade eden Bakan Güler, "Uygulamakta da kararlıyız. Diğer yandan, ülkemizin koordinasyonunda hayata geçirilen ve etkinliğiyle küresel gıda krizinin aşılmasına büyük katkı sağlayan Karadeniz Tahıl Anlaşması'nın, yeniden aktif hale gelmesi için girişimlerimizi de sürdürüyoruz" diye konuştu.

Genel Kurul'da konuşmaların ardından Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığı ile Milli Savunma Bakanlığı’nın bütçeleri kabul edildi.