Gündem Bakan Yerlikaya duyurdu! Terkinler çetesi çökertildi

Bakan Yerlikaya duyurdu! Terkinler çetesi çökertildi

26.09.2023 - 08:28 | Son Güncellenme:

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Bursa merkezli 4 ayrı ilde suç örgütüne yönelik operasyon düzenlendiğini açıkladı. Terkinler çetesinin çökertildiğini paylaşan Yerlikaya 6 milyar liralık gayrimenkule de el konulduğunu paylaştı.

Bakan Yerlikaya, sosyal medya hesabından İnegöl merkezli faaliyet yürüten Terkinler çetesine yönelik operasyon gerçekleştirildiğini duyurdu.

Haberin Devamı

Bakan Yerlikaya paylaşımında şu ifadeleri kullandı; İnegöl Terkinler çetesi çökertildi, suç örgütünün elebaşı yakalandı.

Bursa İnegöl merkezli 4 ayrı ilde düzenlenen operasyonda tefecilik, yağma, nitelikli dolandırıcılık ve insan ticareti suçlarını örgütlü olarak işleyen 35 şüpheli gözaltına alındı.

6 milyar TL değerinde gayrimenkule el konuldu. Organize suç örgütlerine karşı aralıksız mücadele etmeye kararlıyız.

Bakan Yerlikaya duyurdu Terkinler çetesi çökertildi

Bursa İl Jandarma Komutanlığımız ve Jandarma Genel Komutanlığı KOM Daire Başkanlığımızın takibi neticesinde Tefecilik, Yağma, Nitelikli Dolandırıcılık ve İnsan Ticareti suçlarını örgütlü olarak işleyen 35 şüpheliye yönelik operasyon düzenlendi.

Bursa İnegöl merkezli 4 ayrı ilde 4️50 andarma personelinin katıldığı operasyonda 35 şüphelinin tamamı yakalanarak gözaltına alındı.

Haberin Devamı

Yapılan aramalarda çok sayıda silah, çek, senet, 6 Milyar TL değerindeki gayri menkul ve 31 şirkete el konuldu.

Operasyonları düzenleyen Kahraman Jandarmamızı tebrik ediyorum. Şehir eşkiyalarının tepelerine bineceğiz. Onlara göz açtırmayacağız. Halkımızın huzurunu kaçıranların her an enselerindeyiz.

İSTANBUL'DA ZEHİR TACİRLERİNE OPERASYON

Öte yandan İstanbul'un iki ilçesinde de zehir tacirlerine yönelik operasyonlar düzenlendi. Bakan Yerlikaya bu operasyonlar 738 kilo metamfetamin ele geçirildiğini ve 3 şahsın gözaltına alındığını bildirdi.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Bakan Yerlikaya şunları söyledi; İstanbul'da düzenlenen operasyonlarda 738 kilo metamfetamin ele geçirildi. 3 zehir taciri yakalandı.

Aziz milletim bilsin ki: Her an enselerindeyiz ve hiçbirine göz açtırmayacağız. Zehir tacirleriyle mücadelemiz aralıksız devam edecek.

İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüzce Beylikdüzü ve Büyükçekmece’de 2 ayrı adrese yapılan operasyon sonucunda:

* 738 kilo Metamfetamin ele geçirildi.
* 3 şahıs gözaltına alındı.

Operasyonları düzenleyen Kahraman Polislerimizi tebrik ediyorum. Aydınlık geleceğimiz olan gençlerimizi, toplumumuzu zehirlemeye çalışanlara hayatı zehredeceğiz.

Haberin Devamı

Bakan Yerlikaya duyurdu Terkinler çetesi çökertildi

DİYARBAKIR'DA 117 KİLO ESRAR ELE GEÇİRİLDİ

Diyarbakır Valiliği'nden yapılan açıklamada, Lice ilçesi Kumluca Mahallesi kırsalında yapılan operasyonda 96 kilo toz esrar, Hedik Mahallesi’nde ise 21 kilo kubar esrar maddesi ele geçirildi.

Uyuşturucu maddelerin muhafaza altına alındığı ve operasyonların azim ve kararlılıkla devam edeceği belirtildi. (İHA)