Gündem CHP’nin ‘para sayma’ soruşturmasında Fatih Keleş ifade verdi

CHP’nin ‘para sayma’ soruşturmasında Fatih Keleş ifade verdi

15.03.2024 - 11:30 | Son Güncellenme:

CHP’deki para sayma görüntülerine ilişkin soruşturma kapsamında, İBB CHP Meclis üyesi Fatih Keleş ifade verdi.

Damla GÜLER - CHP İstanbul İl Başkanlığı’nda çekildiği iddia edilen para sayma görüntüleri ile ilgili İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında dün CHP İl Başkan Yardımcısı Özgür Nas ve eski İl Başkan Danışmanı Can Poyraz ise ifade vermişti. Bugün ise Ekrem İmamoğlu’nun danışmanı Fatih Keleş ise ifade vermek üzere bugün adliyeye geldi. Basın Suçlarını Soruşturma Bürosu’na giren Keleş, basın mensuplarının sorularını ise yanıtsız bıraktı.

Haberin Devamı

'İL BAŞKANLIĞI DEĞİL AVUKAT BÜROSU'

Dün savcıya ifade veren CHP İl Başkan Yardımcısı Özgür Nas ve eski İl Başkan Danışmanı Can Poyraz’a da öncelikli olarak paranın nereden geldiği ve neden elden alındığının sorulduğu öğrenildi. Parti tarafından konuya açıklık getirildiğini söyleyen Özgür Nas, “Görüntüler il başkanlığında değil avukat ofisinde çekilmiştir. Söz konusu paralar Sarıyer’deki il başkanlığının satın alımında kullanan paralardır” dedi.

CHP’nin ‘para sayma’ soruşturmasında Fatih Keleş ifade verdi

Soruşturma kapsamında eski CHP İl Başkan Yardımcısı Özgür Nas ve eski İl Başkan Danışmanı Can Poyraz ise dün ifade vermişlerdi. Fatih Keleş ise bugün saat 11.00’da savcıya ifade vermek için Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayına geldi. Keleş, 1,5 saat süren ifadesinin ardından adliyeden ayrıldı.

Haberin Devamı

Şüpheliler ifadelerinin ardından görüntü vermemek için adliyenin yangın merdivenlerinden çıkarak adliyeden ayrıldı.